2777
2789
عنوان

جدایی

305 بازدید | 22 پست

سلام یه سوال دارم عشقی که هردو باهم خوبید نامزدی کردید ولی فقط اسنپ کار میکنه باغ هم داشته باشن که فقط یه سال یبار ثمر میده پول گیرت بیاد بعد طرف موقع بحث دعوا همش بحث نیاد سمتت موقع بحث دنبال جهیزیه کامل ازت داشته باشه یا بگه بابات پول بده برا خونه ولی عاشقش باشی همه چیو بپذیری خانوادش بیان بمونن مادرش یه ماه بمونه یا خاله هاش بیان بعد توم بری روستا یه جور دهاتی رفتار کنن بازم میمونی پاش؟؟ در صورتی که زندگیت هم بدبخت بشی تا ازدواج میمونی یا بهم میزنی؟

به شدت بهم میزنم 

صدتا پا قرص میگیرم عین چیییی میدواممم

تا صد سال دیگم به نامزدی و هیچ کوفتی فکر نمیکنم

روانی ای مگه؟

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا دیر نشده و درگیر این مسائل نشدی تموم کن

تموم کردم عزیزم خیلی وقته ولی ذهنم هنوز درگیرشه اینقدر آدم حرومزاده بود بعد من با دو ماه زن گرفت😂😂

میگم چطور حوصله داره رابطه داشته باشه زنش جهیزیه نخریده تو روستا زندگی میکنن با مادر شوهرش پدرشوهر تو اتاق😆بمن گیر میداد برا جهیزیه دیدی چوب خدا صدا نداشت زنش هیچی نیاوارده هنوز خونشون هم نرفتن ایشالا طلاق بگیره همینو می‌خوام بشنوم میگن آدم برا اولی صدشو می‌زاره اینقدر اشک و گریه بود یکی بیاد زندگیم بهش گیر نمی‌دم اونم گیر نمی‌ده ندیدی گیر نداده به جهیزیه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اسی وقتی نامزدی رو تموم کردی هدفت چیه ؟؟میخای بدونی کارت اشتباه بوده یا نه ؟نه اشتباه نبوده مطمئن با ...

مرسی گلم توضیح دادم برا پیشی ملوسی بخون کاملشو کارما هست واقعا خدایا شکرت🥲

تموم کردم عزیزم خیلی وقته ولی ذهنم هنوز درگیرشه اینقدر آدم حرومزاده بود بعد من با دو ماه زن گرفت😂😂 ...

عزمزمه ذهنت درگیر این چیزا نکن

زمان اتو تو طی روز پر کن به این چیزا فک نکنی

کتاب بخون فیلم ببین برو ورزش 

ولی به این چیزا فک نکن 

سطح خودتو نیار پایین مخصوصا حالا ک تمام شده عزیزم 

ادم مدفوع اش رو که تو خودش نگه نمیداره 

رها کن بره 

2790
2778
2791
2779
2792