2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 22 پست
عزمزمه ذهنت درگیر این چیزا نکنزمان اتو تو طی روز پر کن به این چیزا فک نکنیکتاب بخون فیلم ببین برو ور ...

همیشه رها کردم میاد ناخودآگاه تو ذهنم دیونم کرده بخدا نمیزاره زندگی کنم اینقدر کیس بوده خوب از دست دادم بخاطر این حرومزاده 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همیشه رها کردم میاد ناخودآگاه تو ذهنم دیونم کرده بخدا نمیزاره زندگی کنم اینقدر کیس بوده خوب از دست د ...

دو حالت داره گلم

یا شما علاقه ای دارید به ایشون 

دلتون گیره ته دلتون 

یا به دلیل اینکه ایشون حرف هایی زده و شمارو چزونده و شما نتونستید خودتون اثبات کنید هنوز تو ذهنتون اون جدال ها و مکالمات که داشتین مرور میکنی و تو ذهنت خودت میبری 

دو حالت داره گلمیا شما علاقه ای دارید به ایشون دلتون گیره ته دلتون یا به دلیل اینکه ایشون حرف هایی ز ...

غلط کنم به این لاشی علاقه داشته باشم چندش بی شخصیت دهاتی نمیبخشمش خدا خودش جوابشو میده به وقتش زندگیش خوب پیش نمیره 

دومی

پس رها کنید عزیز اینو قبول کنید که شما چیزی از دست ندادید و چیزی نیست که بابتش خودتو ثابت کنی 

خلایق هر چه لایق هستند عزیزم 

شما چون اینجوری بودی ایشون به خودش اجازه می‌داد تحقیرت که و تو درگیر بازی ذهنی بشی 

انقدر با جسارت باش و رو خودت کار کن  که دیگه اینجوری بازیچه مشی عزیزم 

رو خودت کار کن 

پیگیر اون نباش 

اخبار دقیقه به دقیقه اشو انقدر نگیر 

رو خودت تمرکز کن 

غلط کنم به این لاشی علاقه داشته باشم چندش بی شخصیت دهاتی نمیبخشمش خدا خودش جوابشو میده به وقتش زندگی ...

تا وقتی تنفر اتو کنار نزاری و دیکه بهش فک نکنی و انقدر تو ذهنت بازی نکنی و خودتو برنده جلوه بدی . وضعت همینه

رها کن

2790
2778
2791
2779
2792