2777
2789
عنوان

کیا توبه کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 37 پست

خدا یه اشتباه لفظی بت پرستم‌ خریداره که به جای یا صنم گفت یا صمد

اون بنده خداست که نمیبخشه 

فانتقمنا منهم و فاغرقنهم"اعراف "سر انجام از آن ها انتقام گرفتیم و آن ها را غرق کردیم 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بااحترام درخواست دوستی ممنوع⛔️. کاربر آقا.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا یه اشتباه لفظی بت پرستم‌ خریداره که به جای یا صنم گفت یا صمداون بنده خداست که نمیبخشه

چی؟

متوجه نشدم ولی جالب بود 

واضح تر توضیح میدین

تموم شد...گذشت...فراموش شد...از خاطرات محو شد.‌.. تجربه ای ناب شد😎

بچه ها یه سوال تا حالا کسیو دیدین که خیلی شکرگزار باشه و اینا ولی تو عصبانیت شدید نتونه خودشو کنترل کنه و فحش خدا بده و جالبیش این باشه که کسی که عصبانیش کرده عذاب وجدان بگیره بخاطر این کار؟اونو چیکار میکنه پس خدا ؟؟

چی؟متوجه نشدم ولی جالب بود واضح تر توضیح میدین

بله در زمان حضرت موسی خداوند شروع میکنه به لبیک گفتن لبیک‌لبیک جبرئیل کنجکاو میشه که کدوم یکی از بنده های خدا خدا را عبادت میکنه و‌خدا را صدا زده که خدا اینطور با شوق میگه لبیک لبیک خیلی میگرده موسی نبوده سراغ همه ی بنده های خوب میره اما اونا نبودن

بعد میبینه خدا داره به یک بت پرست لبیک لبیک میگه که اشتباها به جای اینکه بگه یاصنم گفته یا صمد

به خدا میگه این بنده اشتباه لفظی کرده و اصلا تو را قبول نداره میگه اون نمیدونه که من تنها صمد هستم ولی من که میدونم و اون منو صدا کرده پس من استجابتش میکنم ادعونی استجب لکم

خدا اینطوری دنبال بهانه س

فانتقمنا منهم و فاغرقنهم"اعراف "سر انجام از آن ها انتقام گرفتیم و آن ها را غرق کردیم 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بااحترام درخواست دوستی ممنوع⛔️. کاربر آقا.

بله در زمان حضرت موسی خداوند شروع میکنه به لبیک گفتن لبیک‌لبیک جبرئیل کنجکاو میشه که کدوم یکی از بند ...

وایییییی چ قشنگ🥺🥺🥺🥺

بله در زمان حضرت موسی خداوند شروع میکنه به لبیک گفتن لبیک‌لبیک جبرئیل کنجکاو میشه که کدوم یکی از بند ...

خیلی قشنگ بود من الان این متن و استوری میکنم