2777
2789
عنوان

کیا توبه کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 37 پست

اون کسی که توی ذهنت نامیدت میکنه شیطانه 

به حرف ذهن گوش ندید 

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                                                                                                                                       https://mrak.mraklinkzz.com/dl/29823?hash=AgADBR

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلامنظر خدا رو از بندگان خدا نپرسید عزیزمخدا همون خداییه که فرموده سیئات رو به حسنات تبدیل میکنه(در ...

من یه مدت گناه رو خیلی راحت انجام دادم اصلا برام مهم نبود حتی گناه نمیدونستمش تا اینکه به خودم اومدم دیدم فقط دارم خودم رو اذیت میکنم و روم نمیشه دیگه پیش خدا دعا کنم

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را.....
اون کسی که توی ذهنت نامیدت میکنه شیطانه به حرف ذهن گوش ندید

آره واقعا بعضی وقتا یهو یکی تو سرم میگه مگه میشه خدا ببخشه تو تاوان باید بدی بخشش مگه آسونه

ولی بازم هی میگم نه نه خدا مهربونه

آره واقعا بعضی وقتا یهو یکی تو سرم میگه مگه میشه خدا ببخشه تو تاوان باید بدی بخشش مگه آسونهولی بازم ...

اره برای همه هست  

اگه گناهی کردی  با خودت نگو گناه کردم ، کلمه گناه بار منفی زیاد داره ،بگو اشتباه کردم 

منم خودم  خیلی خونسردم  خودم  زیاد سرزنش نمیکنم ، میگم اشتباه کردم از خدا طلب بخشش میکنم  عهد میبندم  تکرار نکنم ،دیگه بهش توجه نمیکنم 

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                                                                                                                                       https://mrak.mraklinkzz.com/dl/29823?hash=AgADBR

اره برای همه هست اگه گناهی کردی با خودت نگو گناه کردم ، کلمه گناه بار منفی زیاد داره ،بگو اشتباه ...

چه قشنگ گفتی آره دیگه فقط میگم اشتباه کردم❤️❤️❤️❤️

مرسی انقدر خوب حرف زدید باهام 

من یه مدت گناه رو خیلی راحت انجام دادم اصلا برام مهم نبود حتی گناه نمیدونستمش تا اینکه به خودم اومدم ...

الحمدلله

این نعمته بزرگترین نعمت، رزقه

دین میگه نماز اول وقت خیلی مهمه

و یه مسئله ای که اثرش خیلی زیاده زیارت عاشوراست هر روز، به نیابت از شهدا بخونید چه بهتر

اگه بخواید تو تاپیک نماز تگتون میکنم

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

الحمدللهاین نعمته بزرگترین نعمت، رزقهدین میگه نماز اول وقت خیلی مهمهو یه مسئله ای که اثرش خیلی زیاده ...

آره لطفا واقعا میخوام زندگیم رو عوض کنم

آره لطفا واقعا میخوام زندگیم رو عوض کنم

چشم

تاپیک ترک غیبت هم قراره بزنیم دوباره ان شاالله

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بزنید که من هر روز با آجیم در حال غیبتم

باشه خواهر جان فقط یک چیزی

میگن از گناهاتون هیچ‌جا نگید خدا دوست نداره

قبحش ریخته میشه به همون علت

اما پیش خود هدا اعتراف کردن خیلی خوبه