2777
2789
عنوان

طلاق با وجود دوتا بچه سه ساله خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 3077 بازدید | 151 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا منم ۱۳ساله یه مهمونی باشوهرم نرفتم‌تنهارفتم بااینکه جز خونه مامانم هیچ جا نمیرم تازه چقدرم ماما ...

خب عزیزم واقعا یعنی اذیت نمیشی شوهرت مهمونیا نمیاد خونه فامیلات 

بعد خونه فامیلا خودش میره؟ 

عزیزم منم قبل بچه دار شدنم فکر طلاقو ک میکردم میگفتم ن ک بیفتم گیر یکی بدتر از این معتاد باشه شیشه ای باشه اها کار کردن نباشه 

خب عزیزم واقعا یعنی اذیت نمیشی شوهرت مهمونیا نمیاد خونه فامیلات بعد خونه فامیلا خودش میره؟ عزیزم منم ...

نه عزیزم عادت کردم خونه هیچکس نمیره اوایل خیلی تعجب میکردم اذیت میشدم الان اصلا به هیچ جام نیست

معلومه شما خانم عاقلی هستین سوالم میپرسم مردیو که همیشه احترامشو نگه داری و همینکارای خوبو براش کنی ...

ممنون بابت لطفی که به من داشتید

گاهی اوقات وقتی هر کاری که میکنی نمیشه /باید رها کنی /و بیخیال باشی/وتنهایی حال خودتو خوب کردن یاد بگیری/توقع و انتظار نداشته باشی/یه کاری بکنی اوضاع از این بدتر نشه و آرامش زندگی و بچه ها بهم نخوره

بعضی ادمها قدرنشناس هر کاری بکنی راضی نمیشن /اینارو روزگار ادب میکنه

حرص نخور / دنبال حرفای خاله زنکی(خیلی بخشید) نباش/ خودت سرگرم یه هنری بکن/سعی کن تمرین کنی چیزی عصبانیت نکنه/ورزش کن

نمیشه که زنا هر غلطی مرد میکنه بمونن و خفه خون بگیرن به خاطر بچه. اینطوری مردا پررو تر و سرکش تر میش ...

این حرفا اوج بی منطقی و فمنیست بازی هست.توی زندگی متاهلی که بچه دار میشیم اولویت اول بچه ها هستن که ضعیف وبی پناهن

این حرفا اوج بی منطقی و فمنیست بازی هست.توی زندگی متاهلی که بچه دار میشیم اولویت اول بچه ها هستن که ...

چرا اولویت شوهره نباید آرامش بچه ها باشه و انقدر مادرشون رو اذیت نکنه؟؟؟ زنه که مرض نداره از خوشی بده طلاق بگیره. اما خب مثل همیشه تو جامعه متحجر انگشت اتهام به سمت زن دراز میشه. نمیگن شوهرش چه اشغالی بود که زنه رو فراری داد. 

وقتی پدرشون خر واحمق باشه.میشه از خر توقع داشت؟

اتفاقا به نظر من وقتی مرده میبینه هر غلطی بکنه زنه به خاطر بچه هاش هیچ جا نمیره پررو تر و سرکش تر میشه. وقتی ببینه زنه رو حرفش هست و بلوف نمیزنه و خودش ببینه نمیتونه از پس بچه بر بیاد بعد یه مدت میفته به غلط کردن

اتفاقا به نظر من وقتی مرده میبینه هر غلطی بکنه زنه به خاطر بچه هاش هیچ جا نمیره پررو تر و سرکش تر می ...

آره بشین تا بیفته.مردا توی ایران خیلی حمایت میشن وغرور دارن.یکی از دوستام با دوتا بچه رفت شوهرش ادب شه طلاقش داد بچه هارم نمیزاره ببینه

عزیزدل من ک نمیگم ب خاطر مهمونی رفتن میخوام طلاق بگیرم ی نمونه از مشکلاتو گفتممشکلاتمون زیاده بخوام ...

میدونه قطعا مشکلاتی داری ولی با قضیه مهمونی تشدید شده

حداقل میشه تنش ها رو کمتر کرد 

حداقل برا این مورد غصه نخور 

الان بچه هات کوچیکن سعی کن جوری برنامه بچینی که دعاهاتون کمتر بشه و آسیب نبینی 

چون خیلی بهت فشار میاد اذیت میشی فکر طلاق میاد سراغت

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺