بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
معلومه شما خانم عاقلی هستین سوالم میپرسم مردیو که همیشه احترامشو نگه داری و همینکارای خوبو براش کنی ...
ممنون بابت لطفی که به من داشتید
گاهی اوقات وقتی هر کاری که میکنی نمیشه /باید رها کنی /و بیخیال باشی/وتنهایی حال خودتو خوب کردن یاد بگیری/توقع و انتظار نداشته باشی/یه کاری بکنی اوضاع از این بدتر نشه و آرامش زندگی و بچه ها بهم نخوره
بعضی ادمها قدرنشناس هر کاری بکنی راضی نمیشن /اینارو روزگار ادب میکنه
این حرفا اوج بی منطقی و فمنیست بازی هست.توی زندگی متاهلی که بچه دار میشیم اولویت اول بچه ها هستن که ...
چرا اولویت شوهره نباید آرامش بچه ها باشه و انقدر مادرشون رو اذیت نکنه؟؟؟ زنه که مرض نداره از خوشی بده طلاق بگیره. اما خب مثل همیشه تو جامعه متحجر انگشت اتهام به سمت زن دراز میشه. نمیگن شوهرش چه اشغالی بود که زنه رو فراری داد.
اتفاقا به نظر من وقتی مرده میبینه هر غلطی بکنه زنه به خاطر بچه هاش هیچ جا نمیره پررو تر و سرکش تر میشه. وقتی ببینه زنه رو حرفش هست و بلوف نمیزنه و خودش ببینه نمیتونه از پس بچه بر بیاد بعد یه مدت میفته به غلط کردن