2777
2789

همیشه خودش برام تولد میگرفت بعدیه تولد فامیلی هم خونه مامانبزرگم میگرفتیم امسال براش یه سفر کاری پیش اومد سه هفته نیست نه روز تولدم نه ولنتاین😑حالا گفتم خب پس ما اون تولد فامیلی رو میگیریم تواومدی هم باهم یه جشن کوچیک میگیریم 

میگه نه خوشم نمیاد من نیستم 😕خب یعنی من روز تولدم همینجور خیت و مات بشینم یه جشنی چیزی نگیرم تا اقا 15 روز بعد تولدم بیاد

دیگه ضایست جشن بگیزیم اصلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولد فامیلی رو بزار وقتی اومد تولد کوچیک رو خودت برا خودت با خانواده بگیر چون همون روزه که مهمه نه د ...

اره دقیقا منم میگم اون روز مهم و قشنگه جشن گرفتن وگرنه من منتظر کادو یا کیک نیستم که میخواستم فقط یکم خوس بگذرونیم میگه نه من باید باشم زشته اصلا من نباشم تو جشن بگیری با فامیلاتون😕🤦‍♀احتمالا همین کارو کنم

مگه نی نی کوچولویین که از نگرفتن تولد خانوادگی ناراحت میشین؟؟پس چرا من اصلا دوست ندارم😄😄

از نگرفتنش نراحت نمیشم از اینکه هیچ جشنی گرفته نمیشه ناراحت میشم😕😂برام مهمه خب

هرچی میگم قبول نمیکنه

میگم پس با دوستام برم بگیرم میگه نه

میگم خونمون با مامان بابام میکه نه

منم تولدم برام مهمه 

ولی نه در حد جشن فامیلی و این جور چیزا 

نمیفهمم این جشن فامیلی دیگه چیه 🤦‍♀️

من فقط یک سال دعوت کردم که اونم مامان و بابام و خانواده شوهرم بودن 

الان دوساله که تولد نگرفتیم اصلا اتفاق خاصیم نیفتاده 😐

منم تولدم برام مهمه ولی نه در حد جشن فامیلی و این جور چیزا نمیفهمم این جشن فامیلی دیگه چیه 🤦‍♀️من ف ...

من از بچگیم این جشن فامیلی رو میگرفتیم سال اول که ازدواج کردم نکرفتیم همه عمه هام و مادربزرگن گفتن شوهر کرده دانشگاه رفته دیگه کلاس میذاره نمیاپ پیش ما و فلان واسه همین دیگه میرم همیشه اونجا با اونا هم میگیرم واسه خودمم عادت شده دیگه

الان کلا موضوع ما خیلی قمر درعقربه

شوهرم میگه به فامیلاتون نگو من رفتم سفر کاری بخاطر امنیت شغلیش

از اونور میگه تولدم نگیر خونه فامبلاتون 

از طرفی میدونم که دوتا از عمه هام از همین حالا برام کادو گرفتن😕

خب من چی بگم؟  اگه نگم سفر رفته چی بگم که تولد نگیرم؟؟باز اونا میخوان ناراحت بشن