2777
2789
عنوان

یه بچه رو دزدیدم و داشتم میکشمتش

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 31 پست
منم دیشب خواب دیدم میخوام بخوابم اما یه بچه گربه سیاه خیلی کوچولو هی دورم میچرخید و میخوایت بره لای ...

خیره انشالله بازی مغز هم هستا مغز که درگیر باشه آدم خواب چرت و پرت زیاد میبینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هول شدم. گفتم زنده میشه دردسر میشه واسم🤦🏻‍♀️😄

عااااا منطقیه

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

سقط،به نظر من یک مسئله ی کاملا شخصیه پیشنهادش راست نیست کسی که بچه نمیخواد باید جلوگیری درست و حسابی ...

رابطه نامشروع زشت ترین وکثیف ترین کارممکنه 

من مثال زدم برات 

چون توتوخواب دیدی چقدرکشتن یه نوزادمیتونه وحشتناک باشه 

سقط هم اون بچه که روح داره توشکم مادرشه زنده زنده تورحم تیکه تیکه ش میکنن صداوگریه ش وهیچکی نمیشنوه 

آیاتودین ومرامی تودنیاهست که سقط رومجازشمرده باشه؟

رابطه نامشروع زشت ترین وکثیف ترین کارممکنه من مثال زدم برات چون توتوخواب دیدی چقدرکشتن یه نوزادمیتون ...

هفته های اول که روح دمیده نمیشه به گفته ی خودشون فکر کنم ۴ ماهگی روح دمیده میشه زیاد آشنا نیستم به این مسائل

منم یبار توخواب یکیو کشتم مث چی ترسیده بودم بعد طرف زنده شد بازم کشتمش😂

واقعا ترسناکه

منم بچه که بودم خواب دیدم ناخواسته کسی رو کشتم تا چند وقت حالم بد بود

اصلا قدیما تو فیلما هم قتل یه چیز ترسناک بود.طرف کل یه سریال ۲۶ قسمتی درگیر آثار جرم و تبعات قتلش بود الان مث آب خوردن ادم می کشن. اینجوریه که اصلا برا حسن فتاح فیلم آدم می کشن تا اخرم کسی نمیفهمه قتل بوده یا مرگ طبیعی  

رابطه نامشروع زشت ترین وکثیف ترین کارممکنه من مثال زدم برات چون توتوخواب دیدی چقدرکشتن یه نوزادمیتون ...

۱۲۰ روزگی میگن خیلی خیلی به ندرت تو این ماه ها سقط،میکنن اصلا خیلی ها از دلشون نمیاد نهایت بدنیا میارن میدن بهزیستی انگشت شمارن من قضاوت نمیکنم چون میدونم سرم میاد من بی خیال این موضوع سقط میشم در کل قبول دارم کار ناشایستی هستش

چیزی که پیدا کردم این بود:دزدیدن دختربچه در خواب به طور کلی، نشانه تمایل بیننده خواب به پول زیاد و ا ...

خوب خداروشکر امضای ترامپ پس تو زندگی من تاثیری نخواهد گذاشت