دیشب تو خواب دیدم یه نوزاد رو دزدیدم و داشتم میکشتمش ولی نکردم آخرش این کارو وای خیلی خیلی کابوس بدی بود بیدار شدم انگار دنیا رو بهم دادن چطوری بعضی ها راحت مرتکب قتل میشن تازه شبش خیر سرم گل گاو زبان خورده بودم آروم بخوابم تاثیر این اخبارهای بیرونه خیلی سمی هستند
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم دیشب خواب دیدم میخوام بخوابم اما یه بچه گربه سیاه خیلی کوچولو هی دورم میچرخید و میخوایت بره لای موهام ، منم گرفتمش و فشارش دادن دیدم پاش زخم شد، بعدش براش ناراحت شدم گفتم حیوون بیچاره رو چرا انقدر فشار دادم
#یه_نصیحت_دوستانه🤔 میدونی رفیق؛حقیقتش اینه که هممون یه روزی پیر میشیم...نه چهرهای که الان داریم برامون میمونه نه این بر و بازو و هیکلی که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایهها از دست بره، دیگه فقط خاطرههایی که باهاشون ساختیم مهمه...👈 اینکه هیکل و قیافه و از همه مهمتر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطههای نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر و از رنگ و رو افتادهمون رو تصور کنیم؛ چی از دست دادیم تو این سالها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...
منم یبار توخواب یکیو کشتم مث چی ترسیده بودم بعد طرف زنده شد بازم کشتمش😂
تو که ترسیدی واسه چی دوباره کشتیش😂
"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛
خیلی هاراحت سقط میکنن وبه بقیه هم پیشنهادمیدن ککشونم نمیگزه
سقط،به نظر من یک مسئله ی کاملا شخصیه پیشنهادش راست نیست کسی که بچه نمیخواد باید جلوگیری درست و حسابی کنه ولی گاهی اوقات بچه نامشروعه پدرش معتاده مادرش معتاده دارن جدا میشن ابن جور بچه ها به نظر من ظلم اگر بخوان اونم به این دنیا بیان بهتره که جلوگیری ها درست و اصولی باشه اگر بچه نمیخوان الان ۴۵ درصد دخترهای دبیرستانی رابطه ی جنسی رو تجربه کردن میدونید چند تا از همینا باردار میشن؟ آیا میتونن نگه دارند؟
"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛