2821
2789
عنوان

زایمان

267 بازدید | 55 پست

سلام دوستان صبحتون بخیر

پس فردا سزارین دارم خیلی مضطربم و میترسم نمی‌دونم چجوری خودمو آروم کنم تورو خدا یکم بهم توضیح بدید اصلا برا زایمان آماده نیستم😔😔😔😭😭😭میترسم بلایی سر من یا نی نیم بیاد

سلام گلم .... اصلا استرس نداشته باش برو خاطرات زایمان که بچه ها تو نی نی سایت گذاشتن رو بخون هم از همه مراحل زایمان سردرمیاری هم آرامش میگیری و راحت میری زایمان

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام گلم .... اصلا استرس نداشته باش برو خاطرات زایمان که بچه ها تو نی نی سایت گذاشتن رو بخون هم از ه ...

فقط میخوام چشم‌رو هم بزارم و ببینم ک تموم شده زایمان و نی نی بغلمه هیچی نمیخوام دیگه از خدا 😔

وای چه حس قشنگی😍 کاش منم زودتر تجربه ش کنم

عزیزم سریالی که میگن چیزی حس نمیکنی

ایشالا هر دو سالم برمیگردید خونه

الان دگ زمانی نیست که خدای نکرده اتفاقی براتون بیفته 

همه چی خیلی عالی پیش میره اصلا به خودت استرس نده

نگران نباش عزیزم 

انشالله به سلامتی و دل خوش بری زایمان کنی 

هرکاری اولش یکم استرس را داره و طبیعی 

ولی فکرش بدتر از خودشه 

ب این فک کن که بعدش نی نی ت رو میتونی بغل بگیری 

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 
وای چه حس قشنگی😍 کاش منم زودتر تجربه ش کنمعزیزم سریالی که میگن چیزی حس نمیکنیایشالا هر دو سالم برمی ...

سنم پایینه تجربه ندارم وزنم یهویی خیلی رفت بالا براهمین میترسم 😩😩

نگران نباش عزیزم انشالله به سلامتی و دل خوش بری زایمان کنی هرکاری اولش یکم استرس را داره و طبیعی ولی ...

تنها چیزی ک دلم می‌خواد اینه که دخترمو بدن بغلم و راحت شم از این دلشوره 

اخه سزارین ترس نداره گلیشما که بی حسی میگیری ، نی نی هم راحت دنیا میاد نگران نباش

میترسم یهو فشارم حین عمل بالا بره یا اینکه نی نی رو نتونن در بیارن 🥲🥲🥲😭😭😭

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز