2821
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 55 پست
چند قطره ریختی؟؟؟؟من ۳قطره میریزممبارکت باشه😍😍😍من این ماه اقدام کردم از پری گذشته ولی دکتر رفتم گ ...

والا دقیق یادم نیست من سرما خورده بودم چون دو شب قبلش عروسی بودیم مثل چی آب یخ خوردم فقط بعد که بهم دارو تجویز کردن دارو ها حالمو بدن کردن ۱۴روز گذشته بود شوهرم گفت بی بی چک بزن زدم و مثبت شد بعد بتا دادم 

سنم پایینه تجربه ندارم وزنم یهویی خیلی رفت بالا براهمین میترسم 😩😩

سلام.مبارکه....زایمان اول کار به سن وسال نداره که کوچیک‌سال باشی یا حالا یکم بالاتر....من تجربه ی سزارین دارم اینقد راحت و بی دردسره که نگو و نپرس..اصلا نمیفهمی یهوو به خودت میایی میبینی بچه را گذاشتن تو بغلت..اینقد حس و حال خوبیه..که توی جملات نمیگنجه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم چرا استرس، باید بگم احتمال اینکه مشکلی پیش بیاد حین زایمان برای مادر و نوزاد توی سزارین، خیلی خیلی کمتر هست....بی حسی  رو انتخاب کن که قشنگ شاهد همه مراحل باشی بهتر هم هست ،پمپ درد و شیاف دیکلوفناک هر ۳ ۴ ساعت هم فراموش نکن....

میترسم یهو فشارم حین عمل بالا بره یا اینکه نی نی رو نتونن در بیارن 🥲🥲🥲😭😭😭

عزیزم توی اتاق عمل قلبت و فشارت زیر دستگاه مرتب چک میشن..یعنی دستگاه وصل میکنن..و چنتا دکتر بالا سر ادمه..مگه الکیه که فشار بره بالا..

عزیزم توی اتاق عمل قلبت و فشارت زیر دستگاه مرتب چک میشن..یعنی دستگاه وصل میکنن..و چنتا دکتر بالا سر ...

خیلی ذوق دارم واسه نی نی اما ترس عمل هم داره کلافم میکنه 

2790
2823
2791
2779
2792