2777
2789
عنوان

تب طولانی

71 بازدید | 5 پست

سلام 

خانما میشه کمکم کنید.

ما دوشنبه ی پیش از سفر برگشتيم دخترم که ۲۰ ماهشه چهارشنبه تب کرد. پنجشنبه بردمش دکتر گفت گلو و گوش اوکیه 

تا شنبه تب میکرد که تب بر می‌خورد بعدش خوب شد، بعد دوباره‌ دوشنبه تب کرد

(اینم بگم پیشونیش و بیشتر بالاتنه اش داغ میشد و دوباره یکم دماش عادی تر میشد و باز بالا میرفت) 

سشنبه فقط گرم میشد و حدود ۳۷.۵ بود دمای بدنش. 

تا چهارشنبه که دوباره‌ تب کرد مخصوصا ناحیه ی پیشونی و زیربغل و کف دست ها. دوباره بردم دکتر گفت گوش و گلو سالمه آزمایش ادرار نوشت که هنوز موفق نشدم بگیرم. 

کسی بوده بچش اینجوری تب کرده باشه؟ بخدا دیگه از استرس کم اوردم این‌قدر هم داروی تب بر خورده از ترسم که یوقت تبش بالا نره که استرس اونم داره. اگه خوندید میشه جواب بدید؟؟

بچه منم سرماخورده.دو روزه تب داره.خودم وشوهرمم سرماخوردیم.اصلا نمیدونم چیکارکنم.نمیتونم خودمو تکون ب ...

بلا به دور ازش. 

خب باز بچه ی شما علائم سرماخوردگی رو داره من نمیفهمم‌ چشه دخترم اینجوری فقط تب میکنه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بچه منم سرماخورده.دو روزه تب داره.خودم وشوهرمم سرماخوردیم.اصلا نمیدونم چیکارکنم.نمیتونم خودمو تکون ب ...

برای بهبود سرفه شربت پلارژین و پدی کاف یا آیورامی خوبه.  با دکتر مشورت کنید ببینید چه دارویی میده بهش

بلا به دور ازش. خب باز بچه ی شما علائم سرماخوردگی رو داره من نمیفهمم‌ چشه دخترم اینجوری فقط تب میکنه ...

تب نشانه عفونته..جاییش عفونت داره که تب میکنه..احتمالا عفونت ادراری داره‌..ی ازمایش بده.ان شاالله خوب میشه.