فرض کنید شما معلمین و یه دانش اموز تمام پرسش ها تمام امتحانات رو بیست بوده از اول سال و همیشه هم فعال درسش زرنگه وسط امتحانا یه مشکل براش پیش میاد بهت پیام میده و شما بهش میگین فردا ولی اون دانش اموز شرایط روحی خوبی نداره و با مشاور حرف میزنه و مشاور از شما میخواد امتحان رو دو روز بعد بگیرین قبول میکنید؟
خیر چون اینجوری بقیه ی دانش اموز ها فکر میکنن تبعیض قائل شدم و اونا دلسرد میشن
بهش ارفاق میکنم و راه جبرانی با پروژ و تمرین میذارم یا راه های دیگه میذارم
❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر" ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
خیر چون اینجوری بقیه ی دانش اموز ها فکر میکنن تبعیض قائل شدم و اونا دلسرد میشن بهش ارفاق میکنم و راه ...
گلم امتحان موجه برای همه هست و در هر صورت تبعیض قائل میشن چون ما برای امتحان روانشناسی مون یه روز فرجه داشتیم و غایبین که امتحان دادن یه هفته به نظر شما انصافه؟نه
پس اینکه من یه روز اینور و اونور کنم فکر نکنم بهشون بر بخوره
چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤ما مرده ایم، با گلوله های بیشماری که در تنهای دیگری خورد🖤دارای اخطار قرمز فقط چون بعضی ها توانایی شنیدن حرف حقیقت رو ندارند🙂مراقب حرفاتون باشین همه ی این رفتارها برمیگرده به خودتون چه دیر چه زود
غصه نخور خدا مشلتو حل کنه اگر قبول کرد که چه خوب اگر نکرد تلاش خودتو بکن هر چی شد شد . ما دور از جونت عزیز هم از دست دادیم تایم درس و امتحان مجبور بودیم بریم دانشگاه امتحان بدیم رفتیم و دادیم و شد
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚