2777
2789
عنوان

اگه شما بودین

190 بازدید | 39 پست

فرض کنید شما معلمین و یه دانش اموز تمام پرسش ها تمام امتحانات رو بیست بوده از اول سال و همیشه هم فعال درسش زرنگه وسط امتحانا یه مشکل براش پیش میاد بهت پیام میده و شما بهش میگین فردا ولی اون دانش اموز شرایط روحی خوبی نداره و با مشاور حرف میزنه و مشاور از شما میخواد امتحان رو دو روز بعد بگیرین قبول میکنید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر چون اینجوری بقیه ی دانش اموز ها فکر میکنن تبعیض قائل شدم و اونا دلسرد میشن 

بهش ارفاق میکنم و راه جبرانی با پروژ و تمرین میذارم یا راه های دیگه میذارم

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
حتی اگ درسش خوب نبود هم چون مشکل داره و روحیش بهم ریخته درکش میکردم

نمیدونید وقتی بهش ویس دادم چند بار زدم زیر گریه تا امتحانو لغو کنه بخدا خستم وگرنه من دانش آموزی نبودم که نخوام بخونم

بله مگه اینکه عقده ای و بیمار روانی باشم اینکارو نکنم 

و باری اضافه رو دوس اون طفلکی بذارم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
نمیدونید وقتی بهش ویس دادم چند بار زدم زیر گریه تا امتحانو لغو کنه بخدا خستم وگرنه من دانش آموزی نبو ...

چقدر نفهمه ابرو هرچی معلمو برده 

دانش اموز قبل درس یاد گرفتم اول باید احساس راحتی کنه با معلمش مثل رفیق

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
خیر چون اینجوری بقیه ی دانش اموز ها فکر میکنن تبعیض قائل شدم و اونا دلسرد میشن بهش ارفاق میکنم و راه ...

گلم امتحان موجه برای همه هست و در هر صورت تبعیض قائل میشن چون ما برای امتحان روانشناسی مون یه روز فرجه داشتیم و غایبین که امتحان دادن یه هفته به نظر شما انصافه؟نه 

پس اینکه من یه روز اینور و اونور کنم فکر نکنم بهشون بر بخوره

اره لغو میکنم 

یا اینکه امتحان و میگیرم 

نمره ی اونو جایی ثبت نمیکنم

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤‏ما مرده ایم، با گلوله های بیشماری که در تنهای دیگری خورد🖤دارای اخطار قرمز فقط چون بعضی ها توانایی شنیدن حرف حقیقت رو ندارند🙂مراقب حرفاتون باشین همه ی این رفتارها برمیگرده به خودتون چه دیر چه زود

من فکر کردم شما اون معلمه هستی . 

غصه نخور خدا مشلتو حل کنه اگر قبول کرد که چه خوب اگر نکرد تلاش خودتو بکن هر چی شد شد . ما دور از جونت عزیز هم از دست دادیم تایم درس و امتحان مجبور بودیم بریم دانشگاه امتحان بدیم رفتیم و دادیم و شد 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚