2777
2789
عنوان

بارداری

282 بازدید | 49 پست

امشب بچه خودشو همش سفت میکنه الانم خودشو جمع کرده سمت راست شکمم علتش چیه؟؟

فکر کردم سردشه اخه یکم سردم بود ولی الان پتو رومه دارم میپزم بازم همونجوریه از ترسم پتو رو نمیندازم کنار میگم گرم بمونه ولی انگار از سرما نیست چون با اینکه گرمم شده بازم همونجوریه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۳۱ هفته

جاش تنگ شداذیته دستتوبذارروشکمت نازش کن باهاش حرف بزن خوب میشه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

بچه خودشو جمع میکنه چجوری میشه؟ درد داری؟

نمیدونم چجوری بگم

نه درد ندارم

مثلا یه قسمتی از شکمم میاد جلو تر و خیلی سفت میشه و احساس میکنم اون یه قسمت انگار یه تیکه سنگه 

نمیدونم چجوری بگمنه درد ندارممثلا یه قسمتی از شکمم میاد جلو تر و خیلی سفت میشه و احساس میکنم اون یه ...

من حالا از عصره یه درد خفیف زیر دلم انگاری از داخل دارم 

خیلی نگرانم مامانم میگه طبیعیه

الان هفته۲۵ هستم

من حالا از عصره یه درد خفیف زیر دلم انگاری از داخل دارم خیلی نگرانم مامانم میگه طبیعیهالان هفته۲۵ هس ...

داره جابازمیکنه نگران نباش

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

من حالا از عصره یه درد خفیف زیر دلم انگاری از داخل دارم خیلی نگرانم مامانم میگه طبیعیهالان هفته۲۵ هس ...

سلام سوالی دارم ممنونم جواب بدید

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

مثلا شما وقتی میخاستین اقدام کنین به وقتش و شبش توجه کردید که مثلا قمر در عقرب نباشه و اول و اخره ماه قمری نباشه؟

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️