2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 49 پست
داره جابازمیکنه نگران نباش

شما وقتی میخاستین اقدام کنین به وقتش و شبش توجه کردید که مثلا قمر در عقرب نباشه و اول و اخره ماه قمری نباشه؟

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مداومه خطری نباشه؟

بااستراحت خوب بشه مشکلی نیست ولی اگه زیاده به دکترت اطلاع بده

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

اره توجه کردم اینا خیلی مهمن

وای چیکار کنم من هم قمردرعقرب بوده و هم اول و اخره ماه بوده

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

بااستراحت خوب بشه مشکلی نیست ولی اگه زیاده به دکترت اطلاع بده

من کلا استراحت مطلقم😓

بااستراحت خوب نشده فعلا 

میدونی چیشد

عصری داغ کردم 

لباسامو در آدردم خوابیدم روتخت

ممکنه سرما خورده باشم؟

کم و خفیفهمداوم حس میکنم اما😓

منظورم از مداوم این بود که چند روز بگذره و خوب نشه سه چهار روز درد داشتی یه دکتر برو احتیاطا ولی نگران نباش این چیزا طبیعیه تو بارداری

شما وقتی میخاستین اقدام کنین به وقتش و شبش توجه کردید که مثلا قمر در عقرب نباشه و اول و اخره ماه قمر ...

نه چون لقاح که همون لحظه اتفاق نمیافته بزن نت توضیح میده مهم لحظه لقاست که معلوم نیس کی میگیره

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

من کلا استراحت مطلقم😓بااستراحت خوب نشده فعلا میدونی چیشدعصری داغ کردم لباسامو در آدردم خوابیدم روتخ ...

علت استراحت مطلقت چیه؟ حتی اگه لختم هستی روشکمت یچیزبندازحتماشایدچاییدی گرم نگه دارشکم وکمرتو

نه چون لقاح که همون لحظه اتفاق نمیافته بزن نت توضیح میده مهم لحظه لقاست که معلوم نیس کی میگیره

با توجه ب سن بارداری که توی سونوم نوشته بود ، فهمیدم قمر در عقرب بوده و اخره ماه قمری

زمان رابطه را نوشتن توی توصیه ها و روایات امامان ، نه زمان لقاحو

با توجه ب سن بارداری که توی سونوم نوشته بود ، فهمیدم قمر در عقرب بوده و اخره ماه قمری

بیخیال براچیزی که دست خودت نبودبراخودت استرس نساز

علت استراحت مطلقت چیه؟ حتی اگه لختم هستی روشکمت یچیزبندازحتماشایدچاییدی گرم نگه دارشکم وکمرتو

الان مامانم جامو انداخته کنار پکیج ، کمرمو بسته چند لایه ، روم پتو کلفت انداخته

تازه کیسه آب داغم گذاشته بود رو کمرم

وای دارم خفه میشم خوابم نمیبره

موهام خیس شدن