2777
2789

۱۰ تومن حقوقمه دوتومن درگاه خرید خونه میکنم کرایه خونم نمیدم ولی بازم حسرت خیلی چیزا رو میکشم بخوام پس لنداز کنم نمیمونه خرج کنم بخوام خرج کنم نمیشه پس اندازکنم

شما جای من بودین چجوری مدریت میکردین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی ۵ تومن درماه خرج خودم کنم؟

بسته به هزینه هات داره 

اینکه کجاها میری 

با دوستات بیرون میری یا نه 

چقدر به لباس اهمیت میدی و ...

اهل باشگاه و آرایشگاه هستی یا نه 

خود من اهل باشگاه هستم مثلا ماهی ۱/۵ حداقل خرج باشگاهه بدون لباسش 

آرایشگاه ماهی ۳۰۰ میشه برام 

لیزر و ... ماهی ۵۰۰ 

دو سه تا تیکه لباس هم بگیرم ماهی ۵ تومن میشه راحت 

اهل بیرون رفتن با دوستام هم نیستم 

شما باید خرج‌های خودتو ببینی

وا ینی چی

نفرینه عزیزمم   دارم    این دنیای  کثیف که مردمم   همش  نتونن  باخیال  راحت چشم  رو هم  بزارن  همش  فکر این باشن  فردا چی میشه   همش   دقدقه پول داشته باشن   که  بترسن  که نکه فردا گشنه شکم   باشن   شرمنده فرزند  عزیز دل🙂❤️‍🩹

نفرینه عزیزمم دارم این دنیای کثیف که مردمم همش نتونن باخیال راحت چشم رو هم بزارن همش ...

اها ازون لحاظ آره عزیزم

میبینی ده تومن ب زور درمیاد بخوای دریاری

اما ب هیچ جا نمیرسه ن ماشینی ن مسافرتی

خسته شدم

بسته به هزینه هات داره اینکه کجاها میری با دوستات بیرون میری یا نه چقدر به لباس اهمیت میدی و ...اهل ...

نآخن و مژه و پول اسنپ هرماه پایه ثابته ماه پیش یک تومن اسنپ شده تسویه کردم

اینترنتاهم ک بسک گرون شده هر سه روزی ۵۰تونن اینترنته خواهر

خب خرجات رویهم چقدر میشه؟؟؟

مثلا من خونه وای فای دارم و برای بیرون بسته ترکیبی میگیرم کلا تو ماه میشه ۱۴۰ تومن هزینه تلفن و نت به جز وای فای که ۶ ماه یه بار نمی‌دونم چقدر میشه مبلغش چون همسرم میده و نامحدود هم هست