2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 82 پست
فتنه خانم هروقت میاد شد ب پا میکنه و میره ادم بشو نیس دوماه دیگه تولد دخترمه دعوتش نمیکنم تاحسابی بس ...

منم دعوت نکردم جفتشونو 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

وقتی شوهر سکوت کنه اطرافیان فک میکنن حرف دل اونم هست ولی وقتی شوهر ادم حرف بزنه دیگه حساب کار دستشون میاد

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه تجربشم دارین بگین مثلا یک موردش رو 

وای این قضیه دعوامو هزار بار تو نی نی سایت گفتم مثلا دعوای اخر خانواده شوهرم گفتن باید زنتو طلاق بدی ولی شوهرم بعد دو هفته اومد معذرت خواهی و به کوری چشمشون برگشتیم سر خونه زندگیمون 

😏😏

به بار دخترخاله شوهرم تو جمع بهم بی احترامی کرد

شوهرم چنان دادی سرش کشید که همه جام کرده بودن  

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.
به بار دخترخاله شوهرم تو جمع بهم بی احترامی کرد شوهرم چنان دادی سرش کشید که همه جام کرده بودن   ...

دختر خاله ی شوهر خره کیه که بخواد توهین کنه 😠😒

دقیقا وقتی شوهرم پشتم درمیان حس یه ملکه به ادم میده که بقیه رو کارد بزنی خونشون درنمیاد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای ی حالی میده

با اجازه استارتر من مشكلمو تو اين تاپيك بگم،خانواده شوهر من خيلي بدي بهم كردن خييييلي،شوهرمم ميدونه خودش،ولي واقعا توقعات بيجا زياد داره ازم،هميشه توقع داره درمقابل نيش و كنايه هاشون ساكت باشم مادر و خواهرش هرچي بگن بازم با ملايمت رفتار ميكنه يا نهايتا جواب توهين هاشون رو بده ولي از من توقع داره ساكت باشم حتي حرف ميشنوم و توقع داره هرچي مادرش بهم بي احترامي ميكنه من بخندم و بازم برم خونشون،مثلا امروز بمن ميگه خواهرش رفته خريد با مغازه دار ب مشكل برخورده اصرار داره تو برو با مغازه دار حرف بزن و بقولي برم حق خواهرشو بگيرم،مگه من شرخر هستم،خواهرش خودش ٢متر زبون داره،منم با ارامش و خنده گفتم ك نميرم،ناراحت شد بنظرم،كلا توقع نداره من نه بگم بهش بخصوص درمورد خانواده اش،ببخشيد طولاني نوشتم ولي دلم واقعا پر بود

درسته اما به رفتار خانم هم بستگي داره نميشه كه شوهر به نا حق همش پشت خانومش باشه البته بحث حمايت جداست بايد حامي باشه مثلا اگه بي جهت به مادر و پدر يا خانواده همسرش توهين كنه يا توقع بيجا خب خوب نيست 

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!
با اجازه استارتر من مشكلمو تو اين تاپيك بگم،خانواده شوهر من خيلي بدي بهم كردن خييييلي،شوهرمم ميدونه ...

بنظرم بهش بگو که احساس حمایت و امنیت میخوای ازش

یا مثلا دوستای شوهرم داشتن حرف میزدن  یکی گفته زنم میخواد گواهینامه بگیره کی که بهش ماشین بده اون یکی گفت ارهههه چیک واسه مردی ک زنش رانندگی کنه شوهرمم درومده گفته من توجاده ی وقتایی خستم زنم رانندگی میکنه رانندگیش حرف نداره از منم بهتره دس فرمونشو قبول دارم اون دوتا هم تو افق محو شدن😚😚😚😚😚

اگه تجربشم دارین بگین مثلا یک موردش رو 

وای این قضیه دعوامو هزار بار تو نی نی سایت گفتم مثلا دعوای اخر خانواده شوهرم گفتن باید زنتو طلاق بدی ولی شوهرم بعد دو هفته اومد معذرت خواهی و به کوری چشمشون برگشتیم سر خونه زندگیمون 

😏😏
با اجازه استارتر من مشكلمو تو اين تاپيك بگم،خانواده شوهر من خيلي بدي بهم كردن خييييلي،شوهرمم ميدونه ...

خب خوب گفتی که

چندبار محترمانه جواب بدی هم قدم خوبی 

با شوهرتم اروم حرف بزن احساستو بگو