2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

روزه ماه رجب سکرات موت از بین میبره

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

احسنت بهت شکر گذاری قشنگی کردی همیشه اژ ریزترین تا بزرگترین نعمت ها شکر گذاری کردی .. قبول باشه لطفا برای شادی روح پدربزرگمم دعا کن

برام ی صلوات میفرستی؟ خدا خیرت بده🌹

یعنی چی

فشار مرگ از بین می‌بره.

یکی ممکنه فوری بمیره بدون درد ولی ازش بپرسی میگه وای هزار سال طول کشید تا جان دادم .

روزه ماه رجب این فشار از بین می‌برد 

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

فشار مرگ از بین می‌بره.یکی ممکنه فوری بمیره بدون درد ولی ازش بپرسی میگه وای هزار سال طول کشید تا جان ...

چه جالب من فقط ۱روز تونستم🥲

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستین☘️

فشار مرگ از بین می‌بره.یکی ممکنه فوری بمیره بدون درد ولی ازش بپرسی میگه وای هزار سال طول کشید تا جان ...

چقدر زیبا .. ممنونم آن شا الله نصیب همه مومنین

برام ی صلوات میفرستی؟ خدا خیرت بده🌹

چه جالب من فقط ۱روز تونستم🥲

چشام داره میره 

فردا ظهر ریپ بزنید یادآوری کنید تا نکاتی بگم

ی سوال داشتم از خدمتتون ،کسی ک مدام بدن درد ،سر درد داره تاوان گناهانشو توو این دنیا میده؟!

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
ی سوال داشتم از خدمتتون ،کسی ک مدام بدن درد ،سر درد داره تاوان گناهانشو توو این دنیا میده؟!

بله اینها پاکش میکنه.درد و رنج و مریضی برای مومن پاک شدن گناهان است.

البته از کبیره ها باید توبه کنید