2777
2789
خدا کنه

خدا که وعده دروغ نمیده.

ببخشید فردا بیشتر توضیح میدم خواب خوابم

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بله اینها پاکش میکنه.درد و رنج و مریضی برای مومن پاک شدن گناهان است.البته از کبیره ها باید توبه کنید

ممنون ک پاسخ دادید 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
خدا که وعده دروغ نمیده.ببخشید فردا بیشتر توضیح میدم خواب خوابم

سلام میشه توضیح بدید ممنون میشم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
سلام میشه توضیح بدید ممنون میشم

سلام 

بعضی از اعمال موجب سکرات موت میشه مثلا غیب تهمت و دو به زنی و قطع رحم و ... برخی از از اعمال این سکرات موت برمیداره یکیش این که اعمال بالارونده انجام ندی و یکی از مهم ترین هاش هم همین روژه ماه رجب است 

حتی ممکنه بجای نکیر و منکر بشیر و مبشر بیان و فقط شمارو بشارت بدن 

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........