2777
2789
عنوان

ریاضی فیزیک

78 بازدید | 7 پست

میگمااا بعضیا چطور تو ریاضی فیزیک اینقدر خلاقن میفهمنخاز اول با چه درصدی شروع کردین 

کلا چطور میشههه

مثلاً من باید حتما راه حلال بنویسم حتی سوال آسون 

عزیزم بخاطر اینکه انقدر نمونه سوال یا تست حل کردن لم سوال اومده تو دستشون شما هم راه حل هاتو بنویسی بعد یه مدت همینطوری میشی

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️ ️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بخاطر اینکه انقدر نمونه سوال یا تست حل کردن لم سوال اومده تو دستشون شما هم راه حل هاتو بنویسی ...

الان داشتم فیلم ریاضی می‌دیدم یه قسمت راجب فیزیک بود اینکه سرعت رفت با برگشت تو یه نقطه برابره من هزار بار این فصلا خوندم سوال کردم ولی راه حل و نکته نیمد تو ذهنم معادله رو مساوی صفر گذاشتم زمان بدست اومد زمانا گذاشتم تو مشتق معادله درحالی که نکته اولو میدونستم واقعاً دلم گرفت اینقدر از خیلیا عقب ترم با اینکه اونا که تو کلاسن امسال ثبت نام کردن من حتی دو سال پیش تدریس این استادا دیدم الان دوباره دارم میبینم 

الان داشتم فیلم ریاضی می‌دیدم یه قسمت راجب فیزیک بود اینکه سرعت رفت با برگشت تو یه نقطه برابره من هز ...

دوازدهم هستید؟ اگر فصل اول حرکت شناسی فیزیک منظورتون هست  که باید بگم از راه حل اضافه جدا خودداری کن چون ذهنت اشفته میشه خوبی فیزیک این هست که هر سوال فرمول مخصوص داره خودتونم اشاره کردید به مشتق گیری به خودتون اعتماد کنید و مقایسه نکنید خودتون رو تست های کنکور سال قبل رو با پاسخ یک نگاهی بکنید در تست خیلی جلو میوفتید

دوازدهم هستید؟ اگر فصل اول حرکت شناسی فیزیک منظورتون هست که باید بگم از راه حل اضافه جدا خودداری کن ...

نه بابا سال پنجمه پشت کنکور ام 

آره این درسته که نباید مقایسه کرد و باید اعتماد به نفس داشت 👌🏻🤍

نه بابا سال پنجمه پشت کنکور ام آره این درسته که نباید مقایسه کرد و باید اعتماد به نفس داشت 👌🏻🤍

موفق باشی و به چیزی که میخوای برسی انشالله