2777
2789
عنوان

باید پسرم رو بذارم مهد کودک

579 بازدید | 31 پست

یه پسر دو ساله دارم، الان شاغلم، و پسرم پیش مادرمه، مجبورم پسرم رو بزارم مهد چون مسئولیت برادرزادم با مادرمه، براش سخته، اینم بگم که من بابت نگهداری پسرم به مامانم پول میدم ولی الان مجبورم بزارمش مهد پسرمو، خیلی نگرانم

گر نگهدار من آنست که خود میدانم، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

خب؟

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیر 4سال مهد سخته براشون،به مادرتون بگین بچه شمارم نگه داره،گناه داره بچتون

بهتره منطقی حرف بزنیم

مادرشون هم کار داره..

وافعا سخته نگهداری دو تا بجه ی زیر4سال

شماها خودتون حاضرید بچه نگهدارین؟؟

آره دیگه پول میدم به مادرم  از مهد کودک می ترسم می ترسم بچم اذیت شه

اخه چرااا.
مهد خووبه. البته من از سن 3 سال به بعد با مهدکودک موافقم در صورتی که مجبور نباشم.
ولی ترس و نگرانی نداره مهدکودک مطمعنا به بچه ها خیلی خوش میگذره و کلی کارای جالب و کاردستی و اینا یاد میگرین. بازی های گروهی و شعر خوندن و .
من 4-5 سالی مربی مهدکودک بودم. والا اینجوور که ما مواظب و نگران بچه بودیم مادراشون نبودن.

بهتره منطقی حرف بزنیم مادرشون هم کار داره.. وافعا سخته نگهداری دو تا بجه ی زیر4سال شماها خودتون ح ...

من گفتم برای بچه کوچیک مهد سخته عزیزم،اگه برای مادرشونم سخته که مهد آخرین راهه،

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

پزشک پسرم گفت از سال آینده کلا بهار و تابستون پسرتو دوساعت میذاری مهد ناهارشو با دوستاش بخوره بعد میاریش همونجا بازی کنه و حرف زدن و غذاخوردن یاد بگیره

پسرم فروردین 97میشه یه سال و نه ماه!!

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔