2821
2789
قرص مولتی ویتامین تراپوتیک روزی یدونه بعد از صبحانه بخور. خیلی خوبه.

چاق میکنه یا اشتها رو زیاد؟

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من تو یک هفته ۱/۵ کیلو اضافه کردم. قرص کلیدینیوم سی هم داده قبل از هر وعده غذایی باید بخورم. اشتهام ...

دکتر داده؟اون یکی برا چیه؟

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

دکتر داده؟اون یکی برا چیه؟

بله دکتر داده. برای معده هست. ضرر نداره نگران نباش. همین دو تا قرص را بخور وزنت اضافه میشه. فقط مولتی ویتامین بعد از صبحانه و کلاً روزی یک عدد. 

بله دکتر داده. برای معده هست. ضرر نداره نگران نباش. همین دو تا قرص را بخور وزنت اضافه میشه. فقط مولت ...

مرسی عزیزم

ارزونه فکر کنم هر ورقش ۲۰ یا ۳۰ هزار باشه. چون من داروهای دیگه هم گرفته بودم. انشاءالله نتیجه میگیری ...

اخه قرص کلیدینیوم۳۰ برا معده س چرا داده؟

مولتی صبح.کلیدینیوم بعد ناهار؟

اخه قرص کلیدینیوم۳۰ برا معده س چرا داده؟مولتی صبح.کلیدینیوم بعد ناهار؟

کلیدینیوم هم برای معده خوبه که بتونی زیاد غذا بخوری و اذیت نشی. قبل از صبحانه و ناهار و شام کلا روزی سه تا. اصلا هم ضرر نداره نگران نباش. مولتی ویتامین هم فقط بعد از صبحانه.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز