2821
2789
عنوان

منگوله پوستی

1004 بازدید | 33 پست

خانوما از این منگوله های پوستی که روی سینه یا زیر بغل میزنه رو داشتید؟ چجوری تو خونه میشه از دستش راحت شد؟؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

مامان من رو گردنش داره

نرفته

🇮🇷(کاربری دست دو تا دوسته)خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد/عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد❤️🩹امام علی (ع): "بزرگترین هدیه گذشت، بزرگترین سرمایه اعتماد به نفس و بزرگترین گناه ترس می باشد."

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دستش نزن مگه اذیت می کنه؟؟

زیر بغلمه می‌خوام شیوه کنم هی میترسم گیر کنه کنده بشه خون و خون ریزی😂

بزرگ شده یکم 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

مامان من رو گردنش دارهنرفته

گردن کاری نداره آخه من زیر بغلمه

راه حل زیاد داره ولی بهترین راهش اینک انقد بپیچونیش و باهاش بازی کنی ک کنده بشع

دلم ریش شد دختر 

میگن نخ ببندم نمیدونم کسی امتحان کرده یا نه 

زیر بغلمه می‌خوام شیوه کنم هی میترسم گیر کنه کنده بشه خون و خون ریزی😂بزرگ شده یکم

مادر منم یکی دقیقاً زیر بغلش داره ولی بزرگ نشده خیلی ساله.

حالا یکی تو سایت با نخ بسته بودش انقدر بزرگ شده بود که شده بود اندازه ی یه گردو بزرگ.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

گردن کاری نداره آخه من زیر بغلمه

رفتی متصص پوست؟

🇮🇷(کاربری دست دو تا دوسته)خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد/عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد❤️🩹امام علی (ع): "بزرگترین هدیه گذشت، بزرگترین سرمایه اعتماد به نفس و بزرگترین گناه ترس می باشد."

دلم ریش شد دختر میگن نخ ببندم نمیدونم کسی امتحان کرده یا نه

من امتحان کردم سخته واقعن در میره،من سه تا داشتم یکی با ناخن گیر بقیه هم با همین روشی ک گفتم کنده شد 

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..

چربی اضافه بدن از بس غذاهامون خوبه!

خیلی ساله هست احساس میکنم بزرگ شده زیر بغلمه میترسم شیوه میکنم گیر کنه خون و خون ریزی بشه 😂😂

مادر منم یکی دقیقاً زیر بغلش داره ولی بزرگ نشده خیلی ساله.حالا یکی تو سایت با نخ بسته بودش انقدر بزر ...

یا حسین 

واقعا اینجوری میشه؟

من امتحان کردم سخته واقعن در میره،من سه تا داشتم یکی با ناخن گیر بقیه هم با همین روشی ک گفتم کنده شد

دردت نیومد با ناخن گیر؟ خون نیمد؟