2777
2789
عنوان

منگوله پوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 1912 بازدید | 33 پست
نه

بری بهتر راهنمایی میکنن

قابل درمانه

سرخورد دست نزن

🇮🇷(کاربری دست دو تا دوسته)خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد/عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد❤️🩹امام علی (ع): "بزرگترین هدیه گذشت، بزرگترین سرمایه اعتماد به نفس و بزرگترین گناه ترس می باشد."

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بری بهتر راهنمایی میکننقابل درمانهسرخورد دست نزن

آها آره اینجوری که میگن میرم 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

آره عکسشم داده بود.به نظرم برو متخصص پوست شاید دارو داد افتاد.

آره میرم داروخانه شاید اون چیزی داد حداقل 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

آها آره اینجوری که میگن میرم

حتما 

🇮🇷(کاربری دست دو تا دوسته)خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد/عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد❤️🩹امام علی (ع): "بزرگترین هدیه گذشت، بزرگترین سرمایه اعتماد به نفس و بزرگترین گناه ترس می باشد."

برو دکتر خانم دکتر متخصص جراحی عمومی برش میداره

هزینه اش چقدره؟ باید بپرسم یجا هست نزدیکمون

زیر بغل هست ضرر نداره؟

دردت نیومد با ناخن گیر؟ خون نیمد؟

اونیک با ناخن گیر کندم قبلش خیلی ب نخ لباس گیر میکرد پایش کشیده شده بود وقتی پایه نازک میشه دگ درد نداره یا اگ داشته باشه خیلی کمه بخاطر همین میگم باهاش بازی کن ولی میتونی از داروخونه پماد سر کننده بخری

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..

راه حل زیاد داره ولی بهترین راهش اینک انقد بپیچونیش و باهاش بازی کنی ک کنده بشع

برااولین بارگرفت توصورتم کوجیک بودکندمش وبعدش زیرگلوم زد اونم کندمش وبعدش زیرگلوموجای دیگش اونم دراودم ولی خیای خون میومون ممکنه ازچی باشه اخه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

برو لیزر کن راحت تو خونه اذیت میشی

این دکتر پوستا که کار پوستی میکنن میتونن بردارن؟ دردت نیومد؟

اصلا ترسیدم تو خونه اینجوری گفتن

اونیک با ناخن گیر کندم قبلش خیلی ب نخ لباس گیر میکرد پایش کشیده شده بود وقتی پایه نازک میشه دگ درد ن ...

اصلا دلم ریش شد چه دل و جراتی داری

ن اصلن برا من زبر بغلم بود

پس منم میرم یدونه است خیلی اذیت میشم