کیا مث من از وسواس خسته شدن بخاطر وسواس کسیو خونم راه نمیدم مهمونم ک بیاد واویلاس تو دلم از تابستون خونه تکونیو شروع کردم هنوز تموم نشده باز همه جا کثیف شده شوهرم خیلی شلختس اصن اهمیتی ب تمیزی نمیده بیشتر بخاطر اونوسواس شدم تر شب باید همهجاروچک کنم ببینم تمیزه یا ن افسردگی هم دارم بیشتر وقتا اصن وقت نمیکنم خودم دوشبگیرم یا برم حموم کلن بیستروقتا حوصله هیچیو ندارم خیلی کلافمدلم میخواد مثخانمایعذدی باشم ک سریع همه کاراشونو میکنن بدونوسواس
باید دکتر رفت و ببینی چ وقتایی اینجور میشی بیشتر شدت میگیره . چ چیزی وسواستو تشدید میکنه. بابت چی نا ...
فقط شوهرم اذیت میکنه دخترم بیچاره هیجارو کثیف نمیکنه جیشم دیگ نمیکنه.موقع رابطه شوهرم اصن براش مهم نیس جایی کثیف بشه رخت خوابا همیشه نجسه این ازارم میده یا میریزه رو فرشیجایی یا با دستای نجسش میره دریخچالو باز میکنه میگم یعنی زن و شوهری هستن رخت خواباشون تمیز نباشه بعید میدونم
منم وسواس تمیزی دارم ولی مثل شما شدید نیست ...هر روز جارو برقی میکشم هفته ای دو بار رو بالشی و روتختی میشورم...هر روز سرویس ها رو میشورم...هر روز گردگیری میکنم تی میکشم ...کابینت ها هفته ای دو بار کامل تمیز میشه ...لطف کنید بگید وضعیتم چطوره شما شدیدتر از من هست وسواسیتون؟؟؟؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم وسواس تمیزی دارم ولی مثل شما شدید نیست ...هر روز جارو برقی میکشم هفته ای دو بار رو بالشی و روتخت ...
برا من فرقداره من هروز سه چهار بار دستشویی رو میشورم کشوها و کابینتارو چک میکنم ببینم چیزی از جاش تکون خورده یا ن روبالشی زیر سفره بقیه چیزارو هر چن روز میشورم ولی مثلن ی هفته هروز جارو میکشم یا چن ماه اصن جارو نمیزنم یا گازمو روزی چنبار پاک مبکنم یا چن ماه اصن دست نمیزنم من بیشتر چک میکنم لباسشوییم روزی دوبار میزنم برق هر سربم برم بیرون بیام لباسامو میندازم لباسشویی