2789
عنوان

خانمای وسواسی بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 61 پست
من هردو رو دارم عزیزم افسردگی و دو قطبی ام هستم

افسردگی و وسواس رابطه مستقیم با هم دارن 

شما تمایل به تکرار و موندن در یک حس و حال رو داری

با مشغول شدن در کار هایی که زمان بندی داره و امکان صرف بیشتر و تکرارش نیست بهتر میشی 

منم .وسواس شدید دارم اصلا نمیتونم جایی برم نه کسی خونم میاد

خیلی بده منمیرم ولیاگ کسی خونم بیاد عذاب میکشم دخترم بیچاره حق نداره کل اسباب بازیاشو بریزه زمین همه اسباب بازیاشو میشورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصن براش مهم نیس.هرچی میگم میگ همه این طورین رابطه کثیفکاری دارع برا همین راضی نمیشم رابطه داشته باش ...

توی این یه مورد واااااقعا حق داری . منم که توی تمیزکاری زرنگ و جدی نیستم روی این مورد و کلا نجاست خیلی حساسم. والا شوهرمم مثل خودمه . شوهر شما خیلی عجیبه . شایدم لجبازه

توی این یه مورد واااااقعا حق داری . منم که توی تمیزکاری زرنگ و جدی نیستم روی این مورد و کلا نجاست خی ...

ن کلن کثیفه.درمورد خودش نها روزی دوبار دوش میگیره ولی راجب خونه ن.خیلی کم پیش میاد از بیرون میاد دستاشو بشوره

ای بابا . کاش هر دو به تعادل برسید . اینجوری از زندگی بیشتر لذت می‌برید.

اون شلخته اس چون تو مادرو خواهراش وسواس ندارن و زیاد ب این چیزا اهمیت نمیدن ولی من مامانم کمالگرا و زیادی تمیزه.

هر دو حالت زیادیش ضربه میزنه عزیزم .

دیگ چیکار کنیم فعلن من بی اهمیت شدم چون من جلوگیریم طبیعیه شاید بخاطر اونه.اکثرن قرص اینا مصرف میکنن کثیف کاری نداره

نمیدونم والا . ولی می دونم سختته .

مادرشوهرم همیشه تحقیرم میکنه تو جمع میگ چقد یدونه استکانو اب میزنی درصورتی ک من بیرون از خونه خودم زیاد اهمیت نمیدم ولی مث اینکمعلوم میشه.میگ اونیک عروسام فوری اب میزنن میندازن کنار یا میگ بچه رو وسواس نکنیا 

خیلی بده منمیرم ولیاگ کسی خونم بیاد عذاب میکشم دخترم بیچاره حق نداره کل اسباب بازیاشو بریزه زمین همه ...

واقعا سخته اصلا یکسره ذهنم درگیره جایی کثیف نشه انقد مواد شوینده استفاده میکنم تمام دستم زخم شده