کیا مث من از وسواس خسته شدن بخاطر وسواس کسیو خونم راه نمیدم مهمونم ک بیاد واویلاس تو دلم از تابستون خونه تکونیو شروع کردم هنوز تموم نشده باز همه جا کثیف شده شوهرم خیلی شلختس اصن اهمیتی ب تمیزی نمیده بیشتر بخاطر اونوسواس شدم تر شب باید همهجاروچک کنم ببینم تمیزه یا ن افسردگی هم دارم بیشتر وقتا اصن وقت نمیکنم خودم دوشبگیرم یا برم حموم کلن بیستروقتا حوصله هیچیو ندارم خیلی کلافمدلم میخواد مثخانمایعذدی باشم ک سریع همه کاراشونو میکنن بدونوسواس
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصن براش مهم نیس.هرچی میگم میگ همه این طورین رابطه کثیفکاری دارع برا همین راضی نمیشم رابطه داشته باش ...
توی این یه مورد واااااقعا حق داری . منم که توی تمیزکاری زرنگ و جدی نیستم روی این مورد و کلا نجاست خیلی حساسم. والا شوهرمم مثل خودمه . شوهر شما خیلی عجیبه . شایدم لجبازه
مادرشوهرم همیشه تحقیرم میکنه تو جمع میگ چقد یدونه استکانو اب میزنی درصورتی ک من بیرون از خونه خودم زیاد اهمیت نمیدم ولی مث اینکمعلوم میشه.میگ اونیک عروسام فوری اب میزنن میندازن کنار یا میگ بچه رو وسواس نکنیا