2777
2789
عنوان

خانمای وسواسی بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 61 پست
باید دکتر رفت و ببینی چ وقتایی اینجور میشی بیشتر شدت میگیره . چ چیزی وسواستو تشدید میکنه. بابت چی نا ...

فقط شوهرم اذیت میکنه دخترم بیچاره هیجارو کثیف نمیکنه جیشم دیگ نمیکنه.موقع رابطه شوهرم اصن براش مهم نیس جایی کثیف بشه رخت خوابا همیشه نجسه این ازارم میده یا میریزه رو فرشیجایی یا با دستای نجسش میره دریخچالو باز میکنه میگم یعنی زن و شوهری هستن رخت خواباشون تمیز نباشه بعید میدونم

منم وسواس تمیزی دارم ولی مثل شما شدید نیست ...هر روز جارو برقی میکشم هفته ای دو بار رو بالشی و روتختی میشورم...هر روز سرویس ها رو میشورم...هر روز گردگیری میکنم تی میکشم ...کابینت ها هفته ای دو بار کامل تمیز میشه ...لطف کنید بگید وضعیتم چطوره شما شدیدتر  از من هست وسواسیتون؟؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط شوهرم اذیت میکنه دخترم بیچاره هیجارو کثیف نمیکنه جیشم دیگ نمیکنه.موقع رابطه شوهرم اصن براش مهم ن ...

ببخشید ولی حق داری با این چندش بازیهای شوهرت وسواس بگیری 

آخه یعنی چی که می‌ریزه رو فرش یا رختخواب 

یه جوری بزن ناقصش کن 😡😡

فقط شوهرم اذیت میکنه دخترم بیچاره هیجارو کثیف نمیکنه جیشم دیگ نمیکنه.موقع رابطه شوهرم اصن براش مهم ن ...

وای وای من خط قرمزم رختخوابه ...شوهرم بیچاره بدون اجازه من یه بالش اضافی بر نمیداره😅

اره خیلی باید بی تفاوت باشی من اینجوری ترکش کردم الانم نهایت دو سه بار میشورم بعدش اصلا دیگه فکر نمی ...

نه من وسواسی نیستم اصلا . در توانم نمیبینم زیاد تمیز کنم . من از اونور بوم  افتادم فک کنم . کم کاری تیروئید هم دارم انرژی ندارم . 

منم وسواس تمیزی دارم ولی مثل شما شدید نیست ...هر روز جارو برقی میکشم هفته ای دو بار رو بالشی و روتخت ...

برا من فرقداره من هروز سه چهار بار دستشویی رو میشورم کشوها و کابینتارو چک میکنم ببینم چیزی از جاش تکون خورده یا ن روبالشی زیر سفره بقیه چیزارو هر چن روز میشورم ولی مثلن ی هفته هروز جارو میکشم یا چن ماه اصن جارو نمیزنم یا گازمو روزی چنبار پاک مبکنم یا چن ماه اصن دست نمیزنم من بیشتر چک میکنم لباسشوییم روزی دوبار میزنم برق هر سربم برم بیرون بیام لباسامو میندازم لباسشویی

یاد اون برنامه وسواسی ها افتادم که برای درمان می‌بردنشون کثیف‌ترین خونه ها . به نظرتون موثره؟!

من هرسری میرم خونه کسایی ک وسواس ندارن حالم بهتر میشه وقتی خونه کثیف اونارو میبینم میگم خونه من خیلی تمیزه

دارو نمیتونم شاید با تراپی بهترشدم چون خواهرمم داره بهترشده ارثیه فکنم چون خانوادگی داریم

اره ارثیه منم تو خانوادم دارم

دارو و تراپی و مراقبه و ورزش و تغذیه در سطح کلان یه دوره ای منو راحت کرد واقعا رفت اما الان باز چون همه رو کنار گذاشتم برگشته

وای دقیقا موافقم بنظرم وسواس فکری خیلی خیلی سختتر از وسواس تمیزی هست الان درگیر وسواس فکری ام قبلا و ...

عزیزم میشه یه مقدار بابت وسواس فکری توضیح بدی علایمش رو 

چجوری هستی یعنی 

🩵بالاخره تو کوچه ی ما هم عروسی میشه🩵

وای دقیقا موافقم بنظرم وسواس فکری خیلی خیلی سختتر از وسواس تمیزی هست الان درگیر وسواس فکری ام قبلا و ...

من هردو رو دارم عزیزم افسردگی و دو قطبی ام هستم

من هرسری میرم خونه کسایی ک وسواس ندارن حالم بهتر میشه وقتی خونه کثیف اونارو میبینم میگم خونه من خیلی ...

عه پس خوبه . آره توی این برنامه هه  که دستکش دست میکردن همه جارو برق مینداختن. بعد به خونه خودشون هم حس خوب میگرفتن . 

بگو روانی،هرچقدم مریض باشم،این یه مورد رو حق با کنه.بگو منی نجسه.تو هم نجاست رو میریزی رو فرش و تخت ...

اصن براش مهم نیس.هرچی میگم میگ همه این طورین رابطه کثیفکاری دارع برا همین راضی نمیشم رابطه داشته باشم بعدشم یساعت باید بمونم تو حموم