2777
2789

با ورزش حجم نمیدن فقط شکل میدن 

حجم رو با تغذیه میشه فقط

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسکات رو من همینجور که داشتم پیاده روی میکردم توی خونه ۲.۳ تا ۳۰ ثانیه ای زدم فرداشم همینطور امروز ق ...

من انجام میدم هیچ فشاری روی باسن نیس 😫😫😫😫😫😫

اسکات 😐 تنبلی نکن من نتیجه گرفتم

اسکات حجم داد ؟

ستاتو میگی چطوری بود ؟

و یک روز در میان؟

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

اسکات رو من همینجور که داشتم پیاده روی میکردم توی خونه ۲.۳ تا ۳۰ ثانیه ای زدم فرداشم همینطور امروز ق ...

این دیگه خود معجزس😐😂

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

اها شاید درست انجام نمیدی من باسنم رو خیلی به سمت عقب تر از بدنم میکشم واسه همین قشنگ نتیجه میده

حالا چند بار تمرین میکنم که فردا رفتم باشگاه با دستگاه کار کنم ، کاش خوب باشه 😢

اسکات حجم داد ؟ستاتو میگی چطوری بود ؟و یک روز در میان؟

آره خوب بود حجم باسنم بیشتر شد دوسال پیش ورزش کردم تو خونه از روی برنامه ای که از بازار دانلود کرده بودم

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔