2777
2789
عنوان

پنیک

48 بازدید | 4 پست

بچه.ها کسی بوده استرس یا اضطرابی و تجربه کرده باشه ، بعد انگار تو بدنش مونده باشه اون انرژی منفی ، عامل اضطراب و ترس و استرس از بین رفته ، ولی انگار بدنش نمی‌خواد ول کنه ؟!😐 

اصن وقتی بیخیال هر چی نگرانی و اضطراب میشم ، انگار بدنم نمی‌خواد ول کنه🤦 دلم میگیره ، البته یکی خیلی خوب گفت ، گفتش که بدن و ذهن فکر می‌کنه که این استرس و اضطرابه که آدمو از شرایط منفی و استرس زا نجات میده ، فکر میکنیم که چون مضطربیم نجات پیدا میکنیم ، بخاطر همین وقتی میخوای بزاری استرس اضطراب رو انگار اون چیزی که نجاتت میده و ازت محافظت می‌کنه رو میخوای بزاری کنار بخاطر همین بخاطر همین مضطرب میشه آدم ، باید صبور باشی و با ذهن آگاهی حلش کنی ، خواستم ببینم نظر شماها چیه 

من همیشه اینجوریم خیلی آزار دهندس

باید به خودمون وقت بدیم ، فکر کنم اولش باید بپذیریم که آره یه اتفاقی افتاده واسه ما ، حالا هر چی بوده دلیلش ، دنبال چرایی نریم ، دنبال ای کاش نریم، فقط واکنشمون رو کنترل کنیم ، من خودم شخصا از عجله کردن خیلی آسیب دیدم ، باید خودمون به خودمون کمک کنیم ، انشالله که خوب میشیم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایشالا من همش افکار منفی دارم و نشخوار ذهنی خیلی اذیت میشم

برو یوتیوب ostadkaveh110 ویدیوی ارتعاش و فرکانس رو نگاه کن ، من الان دارم نگاه میکنم ، خیلی جالبه شاید کمکت کنه