2777
2789
عنوان

پنیک

45 بازدید | 4 پست

بچه.ها کسی بوده استرس یا اضطرابی و تجربه کرده باشه ، بعد انگار تو بدنش مونده باشه اون انرژی منفی ، عامل اضطراب و ترس و استرس از بین رفته ، ولی انگار بدنش نمی‌خواد ول کنه ؟!😐 

اصن وقتی بیخیال هر چی نگرانی و اضطراب میشم ، انگار بدنم نمی‌خواد ول کنه🤦 دلم میگیره ، البته یکی خیلی خوب گفت ، گفتش که بدن و ذهن فکر می‌کنه که این استرس و اضطرابه که آدمو از شرایط منفی و استرس زا نجات میده ، فکر میکنیم که چون مضطربیم نجات پیدا میکنیم ، بخاطر همین وقتی میخوای بزاری استرس اضطراب رو انگار اون چیزی که نجاتت میده و ازت محافظت می‌کنه رو میخوای بزاری کنار بخاطر همین بخاطر همین مضطرب میشه آدم ، باید صبور باشی و با ذهن آگاهی حلش کنی ، خواستم ببینم نظر شماها چیه 

من همیشه اینجوریم خیلی آزار دهندس

باید به خودمون وقت بدیم ، فکر کنم اولش باید بپذیریم که آره یه اتفاقی افتاده واسه ما ، حالا هر چی بوده دلیلش ، دنبال چرایی نریم ، دنبال ای کاش نریم، فقط واکنشمون رو کنترل کنیم ، من خودم شخصا از عجله کردن خیلی آسیب دیدم ، باید خودمون به خودمون کمک کنیم ، انشالله که خوب میشیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا من همش افکار منفی دارم و نشخوار ذهنی خیلی اذیت میشم

برو یوتیوب ostadkaveh110 ویدیوی ارتعاش و فرکانس رو نگاه کن ، من الان دارم نگاه میکنم ، خیلی جالبه شاید کمکت کنه