2777
2789
عنوان

پنیک

49 بازدید | 4 پست

بچه.ها کسی بوده استرس یا اضطرابی و تجربه کرده باشه ، بعد انگار تو بدنش مونده باشه اون انرژی منفی ، عامل اضطراب و ترس و استرس از بین رفته ، ولی انگار بدنش نمی‌خواد ول کنه ؟!😐 

اصن وقتی بیخیال هر چی نگرانی و اضطراب میشم ، انگار بدنم نمی‌خواد ول کنه🤦 دلم میگیره ، البته یکی خیلی خوب گفت ، گفتش که بدن و ذهن فکر می‌کنه که این استرس و اضطرابه که آدمو از شرایط منفی و استرس زا نجات میده ، فکر میکنیم که چون مضطربیم نجات پیدا میکنیم ، بخاطر همین وقتی میخوای بزاری استرس اضطراب رو انگار اون چیزی که نجاتت میده و ازت محافظت می‌کنه رو میخوای بزاری کنار بخاطر همین بخاطر همین مضطرب میشه آدم ، باید صبور باشی و با ذهن آگاهی حلش کنی ، خواستم ببینم نظر شماها چیه 

من همیشه اینجوریم خیلی آزار دهندس

باید به خودمون وقت بدیم ، فکر کنم اولش باید بپذیریم که آره یه اتفاقی افتاده واسه ما ، حالا هر چی بوده دلیلش ، دنبال چرایی نریم ، دنبال ای کاش نریم، فقط واکنشمون رو کنترل کنیم ، من خودم شخصا از عجله کردن خیلی آسیب دیدم ، باید خودمون به خودمون کمک کنیم ، انشالله که خوب میشیم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایشالا من همش افکار منفی دارم و نشخوار ذهنی خیلی اذیت میشم

برو یوتیوب ostadkaveh110 ویدیوی ارتعاش و فرکانس رو نگاه کن ، من الان دارم نگاه میکنم ، خیلی جالبه شاید کمکت کنه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز