2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی محله ها خودشو بالا پایین داره.

مثلا قاسم آباد بعضی جاهاش بالاست بعضی جاهاش پایینه.

بازم هست اینجور محله ها.مثلا ته صیاد پایین شهره.ولی اولش بالاشهره.

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

احمد اباد سجاد شهر و.. جاهای بالا و قاسم اباد خوبه پایینم مصلا و کال زرکش و توس بعضی منطقه هاش

توس پایینه؟

دوستم میگفت ی خونه تو سیدرضی داره داده اجاره یکی هم تو فرامرز عباسی داده اجاره خودشم توس میشینه پس یعنی پولدار نیست؟

توس پایینه؟دوستم میگفت ی خونه تو سیدرضی داره داده اجاره یکی هم تو فرامرز عباسی داده اجاره خودشم توس ...

حتما پوداره ک دو تا خونه دارم ولی در عجبم چرا خودش نرفته اونجا بشینه توسو بده اجاره نه توسم پایین نیستا منطقه بندیه دیگ خونه ی منطقه داره ۸۰۰ ت 

ی جا ب ۳میل هم نمیشه خرید

توس پایینه؟دوستم میگفت ی خونه تو سیدرضی داره داده اجاره یکی هم تو فرامرز عباسی داده اجاره خودشم توس ...

سید رضی و فرامرز بالاشهره 

ولی چرا باید خودش توس بشینه؟

توس پایین شهره 

مکه اینکه اصالتا بچه توس باشه 

گروه خونیش به فرامرز نشینی نخوره مثلا

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

سید رضی و فرامرز بالاشهره ولی چرا باید خودش توس بشینه؟توس پایین شهره مکه اینکه اصالتا بچه توس باشه گ ...

پس توس پایین شهره؟

آخه میگفت تو امامت و معم هم دارم می‌سازم اینا چی؟