2777
2789

بنظرم اگه میتونی خودت رو رها کنی این کار رو بکن چون هیچ چیز ارزش نابودی اعصابت رو نداره مثلا اگه طلاق گرفتن حالت رو بهتر میکنه انجامش بده اگه ترک خانواده حالت رو بهتر میکنه انجامش بده نترس ازش فقط انجامش بده امیدوارم کمکت کنه حالت بهتر بشه❤️

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونم خودکشی کنم اینه مشکلم

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

من فقط مرگ کمکم میکنه، دیدار دوباره خواهرم مانع از خودکشیم میشه میترسم با کارم دیگه نبینمش

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

طلاق به عنوان اخرین گزینه هست

ولی تو این سایت عین ازایشگز های زنونه طرف تا با شوهرش دعوا کوچیکی داره بهش میکن طلاق 

دلشون میخاد زندگی بقیه زو نابود کنن

جالبه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

مجبورم دارم نفس میکشم فقط شاید خیلیا بگن بخاطر بچم اما من اول بخاطر مادرم چون اگر نباشم بچم بزرگ میشه و فراموشم میکنه

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

با متنت مخالفممم

در گریختن  رستگاری نیست

بمان و از خودت چیزی بساز که نشکند

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔