2777
2789

اونایی که تاپیکاتو میخونن تا مشکلاتتو بکوبن سرت یا مچ بگیرن 

اولین تاپیکم واسه سال 99 الان 1403

من تو این مدت ازدواج کردم 

بعد طرف میگه اگه متاهلی چرا واست خواستگار اومده 😐🫡😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه مدلی اینجا هست...

گاهی تاپیک های قبلی را میبینن چون طرف دروغ میگه و انرژی خواری میکنه ...

گاهی هم اینطوری مثل شما میشه و طرف خودش مشکل داره که جستجو میکنه ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

یعنی انقد وقت میزارن؟

ی کاربر اینجا هس همه میگن تاپیکاش انرژی مثبته هنو وقت نکردم برم تاپیکاشو ببینم 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

گاهی اوقات لازمه واقعا تا دست یسری آدم دروغگو بلانسبت شما رو بشه... ولی خب باید دقت کرد

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

خب فاصله تاپیک شما خیلی بود اون کارآگاه محترم به تاریخ دقت نکرده بوده

ولی خیلی وقتا از تاپیکای قبل میشه فهمید طرف داره بقیه کاربرارو اسکول میکنه چون حوصلش سررفته

وای😂😂😂منم بدم میاد یه بار یکی وسط بحث تو تاپیکام گشت آتو پیدا نکرد گفت برو پوشک بچتو عوض کن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خیلی خوشحالم که شما انقد سرت شلوغه وقت نمیکنی بیای نی نی سایت😅😁شوخی کردما دعوا نکنی

من از سال ۹۶ اینجا بودم ولی رفتم تا دوباره اومدم . ی مدت میبینی پشت سرم تو سایتم ی مدام میرم بد چند وقت میام . ولی تاپیک کسیو نمی‌کردم حوصله ندارم دنبال چیزی برم بگردم . می‌دونم شوخی می‌کنی عزیزم 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹