2777
2789
بنیه ضعیفی داره؟پسر اول منم تا یه نسیم بهش میخوره ۱هفته تب و بیماری باهاشهالانم ۲ روزه تب داره گوشش ...

بنیه ش یکم ضعیفه ولی منم اصلا بلد نیستم چجوری بپوشونمش یا از گرما مریض میشه یا از سرما، بعضی وقتا زیاد بهش غذامیدم بعضی وقتا گرسنه میمونه؛ اینم فوری مریض میشه

بنیه ش یکم ضعیفه ولی منم اصلا بلد نیستم چجوری بپوشونمش یا از گرما مریض میشه یا از سرما، بعضی وقتا زی ...

برای غذا اصلا اصرار نکن. بذار جلوش خودش هرچقدر نیازش باشه میخوره‌. حتی اگه کم خورد ایراد نداره 

برای لباس هم دمای خونه رو زیاد گرم نکن بیرون هم می‌بریش حتما شال و کلاه بذار که باد سرم به سر و گلوش نخوره

پسر من چون اصلا اصلا پتو نمیذاره حتی نصف شب تو خواب عمیق هم باشه پتو بذارم سرش بیدار میشه شب موقع خواب دمای اتاقش رو گرم‌تر میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز بابای بچه رو پیدا نکردم بچه کجا بود با این گرونی 🥴🥴🥴

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

من اگر یک کشور خوب بودم که آینده بچم حداقل روشن باشه

به همین برکت سوگند ، پنج شیش تا میوردم😅

ولی فعلا یکی رو هم نیاوردم.

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

ی راه حل بگید شوهرم دست از سرم برداره واسه بچه دار شدن ...

دو تا دارم دیگ هم نمیخوام 

اما اون میگ بازم میخوام

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....