2777
2789
عنوان

❌❌❌❌قارچ پوستی ❌❌❌❌

66 بازدید | 14 پست

کسی تا حالا بدنش دونه هایه قرمز زده که خیلی خیلی ام خارش داشته باشه؟؟؟🥲🥲من اینجوری شدم ...باشگاه میرم گفتن ممکنه قارچی شده باشه .....کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟🥲

باید بری دکتر 

شاید اگزماس شاید قارچه شایدم چیز دیگه 

اول برو دکتر 

اما اگه قارچ بود یه افشانه داره باریج مخصوص گربه و ایناس اما رو قارچ انسانی هم نقش موثری داره 

حتی تو کامنتا خیلیا نوشتن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شما ازش استفاده کردین؟

خودم اگزما دارم روش اثری نداشت حنا و کلوبتازول خوبش کرد 

واسه گربه ام برای پیشگیری استفاده می کنم چون بیرون می ره 

ولی سه نفر تو کامنتای دیجی کالا گفتن برای پوست خودشون استفاده کردن و جواب گرفتن 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
در مورد صابون گوگردم شنیدی؟

اره خریدم به من نساخت ولی اونم تو همون کامنتا یه نفر نوشته بود استفاده کرده واسه قارچ کمکش کرده 

خیلی بده 🥺خیلی ناراحتم

حق داری عزیزم 

استرست چطوره؟ یا خشم 

با خشم و استرس بدتر می شن