2777
2789
عنوان

اونایی ک دانشگا میرن بیان لطفا

74 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من چن سال پیش کنکور دادم  و بهترین رتبه و دانشگاه قبول شدم و خانوادا گرامی نذاستن برم و خلاصه مجبور شدم تو شهر خودمون درس بخونم بخاطر شرایط دانشگاه علمی کاربردی رفتم چون شهریش مناسب بود و اینکه کلاسای غیر حضوری داشت 

خلاصه کاردانی گرفتم الان برا ی کاری میخام برم سرکار ولی خجالت میکشم حس میکنم مدرکش بی ارزشه 

بنظر شما من حساسم یا ن 

و اینم بگم شاغل شدم میخام برم پیام نور ادامه بدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین رشته و دانشگاه یعنی چی؟بعد نذاشتن بری توام گفتی چشم؟!من بودم از اون خونه فرار میکردم :/

دیگه مجبور بودم پدر مادرم مشکلی نداشتن برادرام نذاشتن گفتن تو سهر خودمون بهتره شهر غریب سختته 

دیگه مجبور بودم پدر مادرم مشکلی نداشتن برادرام نذاشتن گفتن تو سهر خودمون بهتره شهر غریب سختته

منم خانواده موافق نبودن برم شهر دیگه ولی خب بحث اینه من چیزی که بخوام نمیذارم کسی حسرتشو به دلم بذاره