2777
2789

سلام‌‌

من و شوهرم خیلی درگیریا داشتیم باهم و آخریش خیانتش بود ک بخشیدم و قضایای بعدش.‌.

ولی از وقتی خیانت کرده دیگ تو هر بحثی قهر میکنه خودش..قبلا متنفر بود از قهر و اگ من قهر میکردم یه روزم نمیشد انقد میومد منت کشی و خاهش التماس ک آشتی کنم.‌.

الان دو هفته س خودش قهر کرده  و دو شبه جاشو جدا کرده برا خواب..خیلی اذیتم ولی ب روم نمیارم😭

منم محلش نمیدم ک مثلا برام مهم نیس ولی دارم داغون میشم..اون همه عشق و علاقه تبدیل شده ب بی تفاوتی 

قبلا همش پیام میداد از صب تا شب بهم ولی ۱۵ روزه انگار مردم براش..غذامون جدا..خابمون جدا

خدایا بسه دیگه😭 خودت ک میدونی خانواده ای ندارم که طلاق بگیرم و برم خودت کمکم کن ک زندگیم روبراه شه😭

میشه برا زمدگیم یه صلوات بفرستین🫂🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما جاشو جدا کرده که راحت به چت کردناش برسه

منم به این فکر کردم

اسی نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی دلیل قهر و جدا خوابیدنش بنظرم همینه که راحت به گوه کاریش برسه بدون هیچ مزاحمی

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
اره میگه من توبه کردم و حالا ک بخشیدی دیگه درست رفتار کن

خب وقتی بخشیدی یعنی ی فرصت مجدد بهش دادی، یعنی ازش گذشتی

بنظر منم تا حدی درست میگه، هرچند ک واقعا برات سخته

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰