دنیای_سکوت_مرگ مدیر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 4636 عنوان جنوبی شمالی ها بیان | مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 28 پست میگم ماهی رو باید چجوری درست کنیم مزش خوب باشه با چی مزه دار کنیم میخوام سرخ کنم ما زیاد ماهی نمیخوریم وبوش اذیتمون میکنه میخوام کمتر بشه 1403/11/03 | 12:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیای_سکوت_مرگ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 4636 اول اینکه چه مدل ماهی دوم من ماهی قزل آلا و بدون هیچ چیزی بهد شستشو و خشک کردن بهش نمک میزنمو سر میک ... یعنی وقتی ماهی داره تو تابه سرخ میشه روش آب نارنج میریزید؟؟
baran6666 عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 13826 شوریده، بعد یعنی مثل اسمش یکم نمک داره یا کلا اسمش اینه؟ خب ما ک شمال ویل جنوب نیستیم خیلی ماهیا این ... اون اسمش شوریده است شور نیست که 😀اتفاقا من ماهی خوش نمک دوست دارم زیاد نمک میزنم بعد یکی دو ساعت میشورم شوریده و شانگ و حلوا ماهی و مزلگ که بهش میگن حلوا سفید برای سرخ عالیه شکم پر فقط ماهی صبور 😐 الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
mamaneaisa عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 4874 اول اینکه چه مدل ماهی دوم من ماهی قزل آلا و بدون هیچ چیزی بهد شستشو و خشک کردن بهش نمک میزنمو سر میک ... گلپر واسه ماهی خوشمزه میشه؟؟؟
baran6666 عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 13826 نمیدونم والا ی ماهی فروشی شهرمون بود رفتم دیدم شیر داره و شوریده وچنگو شیر و چنگو برای قلیه خوبه اگر جنوب نیستی فکر نکنم محلی باشه ولی در کل چرب و خوشمزه اس ما اینقدر ماهی دوست هستیم همه نوع میخوریم الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
دنیای_سکوت_مرگ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 4636 اون اسمش شوریده است شور نیست که 😀اتفاقا من ماهی خوش نمک دوست دارم زیاد نمک میزنم بعد یکی دو ساعت می ... عزیزم تو شهر ما تعداد محدود ماهی میارن اونا ک. معروف تر هستن😅صبور واینا ندیدم تا حالا
دنیای_سکوت_مرگ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 4636 شیر و چنگو برای قلیه خوبه اگر جنوب نیستی فکر نکنم محلی باشه ولی در کل چرب و خوشمزه اس ما اینقدر ماهی ... محلی یعنی چی؟ نه ما اصفهانیمطرزتهیه قلیه ماهی اصل جنوب بلدی بهم یاد بدی
baran6666 عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 13826 عزیزم تو شهر ما تعداد محدود ماهی میارن اونا ک. معروف تر هستن😅صبور واینا ندیدم تا حالا صبور باید بیای خوزستان بخری البته خود ما هم نمیتونیم بگیریم کیلو یه تومن شده 🥴 الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
baran6666 عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 13826 محلی یعنی چی؟ نه ما اصفهانیمطرزتهیه قلیه ماهی اصل جنوب بلدی بهم یاد بدی یعنی تو یه منطقه با عمق آب و تغذیه خاص بزرگ شدن گوشتشون لذیذ تره ماهی مشابه زیاد داره تشخیص اصل از فرع سخته خود ما که جنوب هستیم گاهی اوقات گول میخوریم الان میخوام نهار بزارم بعد نهار براتون کامل تایپ میکنم الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
میلوسا عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 551 گلپر واسه ماهی خوشمزه میشه؟؟؟ فوق العاده میشه ولی باید با آب نارنج آب لیمو تفت بدین
دنیای_سکوت_مرگ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 4636 صبور باید بیای خوزستان بخری البته خود ما هم نمیتونیم بگیریم کیلو یه تومن شده 🥴 عجب ماهی شوریده درشت کیلو چنده ماهی شیر چطور البته درشتش
دنیای_سکوت_مرگ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 4636 یعنی تو یه منطقه با عمق آب و تغذیه خاص بزرگ شدن گوشتشون لذیذ تره ماهی مشابه زیاد داره تشخیص اصل از ف ... مرسی گلم
baran6666 عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 13826 عجب ماهی شوریده درشت کیلو چنده ماهی شیر چطور البته درشتش خیلی وقته نرفتم ماهی فروش ها ولی آخرین بار کیلو ۴۵۰به بالا بود ماهی شیر کوچیک هم دو ماه پیش خیلی صید بود اونم کوچیک کیلو ۳۵۰ درشت احتمالا پونصد به بالا باشه الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
دنیای_سکوت_مرگ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 4636 خیلی وقته نرفتم ماهی فروش ها ولی آخرین بار کیلو ۴۵۰به بالا بود ماهی شیر کوچیک هم دو ماه پیش خیلی صید ... عزیزم تونستی دستور قلیه ماهی اصیل جنوب رو برام بذار البته اگه حوصله داشتی قلیه ماهی خوشمزس؟ من تا بحال نخوردم ولی احساس میکنم بدلیل تمر هندی و سبزی خوشمزس
میلوسا عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 551 یعنی وقتی ماهی داره تو تابه سرخ میشه روش آب نارنج میریزید؟؟ بعد اینکه سرخ شد پایان کار با شعله خیلی کم روش میریزیم که قوام بیاد