2777
2789
عنوان

جنوبی شمالی ها بیان

125 بازدید | 28 پست

میگم ماهی رو باید چجوری درست کنیم مزش خوب باشه با چی مزه دار کنیم میخوام سرخ کنم ما زیاد ماهی نمیخوریم وبوش اذیتمون میکنه میخوام کمتر بشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جنوب واسه ماهی ادویه مخصوص دارن شما اگه نداری قبلش ماهی رو تو سیر و پیاز آبلیمو نگه دار بعد آرد و زردچوبه و نمک و فلفل سیاه ترکیب کن ماهی رو بزن تو مواد خشک بعد سرخ کن اگه دوست داشتی آخر کار میتونی تو زغفرون دمش بدی

جنوب چون آب شور لازم به مزه دار کردن نیست فقط آرد و زردچوبه و ادویه های مختلف

ماهی من شوریده اس ایا لازمه بزارم تو پیاز وسیر

بعد ببخشید شاید خنده دار باشه ولی ماهی شوریده یعنی نمک داره؟ 😁

تو نمک فلفل سیاه و فلفل قرمز.پودر سیر  و پیاز رنده شده بخوابون بعدش چن دقیقه مونده ب سرخ کمی ابلیمو بزن بعد ..اینا رو کاملا ازش جدا کن بعد جدا ارد زردچوبه فلفل قاطی کن بزن داخلش بعد سزخ کن .

راستی اگ هم خیلی حساسی میتونی اول ۲۰ دقیقه تو نمک بخوابونی بعدش اون مراحلو بری 

از طرف گوشتش سزخ کن تا از هم وا نره😁

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤

شمالیم تو زعفران میخوابم فقط و ادویه ماهی میزنم زردچوبه وارد وفلان طعم خوبی نمیده برام دوست نداریم

بعدشم ک سرخ شد اب نارنج میزنم 

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

جنوب واسه ماهی ادویه مخصوص دارن شما اگه نداری قبلش ماهی رو تو سیر و پیاز آبلیمو نگه دار بعد آرد و زر ...

چند ساعت لازمه بزارم 

آبلیمو باعث سفت شدن نمیشه یا گقت سرخ کردن از هم بپاشه؟؟ 

چند ساعت لازمه بزارم آبلیمو باعث سفت شدن نمیشه یا گقت سرخ کردن از هم بپاشه؟؟

ماهیت چیه غیر از هوور گوشتی بقیه ماهیای جنوب گوشت خیلی تردی دارن آبلیمو سفتشون نمیکنه من حدود ۲ یا ۳ ساعت تو مواد نگه میدارم

ماهی من شوریده اس ایا لازمه بزارم تو پیاز وسیربعد ببخشید شاید خنده دار باشه ولی ماهی شوریده یعنی نمک ...

باید بدونی ماهی کجاست 

ماهی شوریده فقط نمک زیاد میخواد چون طعم خاصی نداره فقط شوریده محلی خیلی خوشمزه اس من چیزی نمی‌زنم 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
ماهیت چیه غیر از هوور گوشتی بقیه ماهیای جنوب گوشت خیلی تردی دارن آبلیمو سفتشون نمیکنه من حدود ۲ یا ۳ ...

شوریده، بعد یعنی مثل اسمش یکم نمک داره یا کلا اسمش اینه؟ 

خب ما ک شمال ویل جنوب نیستیم خیلی ماهیا اینجا نیست مثل هور اینا 

حالا کدوم ماهی برا سرخ کردن خوبه کدوم برا شکم پر؟ 

باید بدونی ماهی کجاست ماهی شوریده فقط نمک زیاد میخواد چون طعم خاصی نداره فقط شوریده محلی خیلی خوشمزه ...

نمیدونم والا ی ماهی فروشی شهرمون بود رفتم دیدم شیر داره و شوریده وچنگو 

اول اینکه چه مدل ماهی دوم من ماهی قزل آلا و بدون هیچ چیزی بهد شستشو و خشک کردن بهش نمک میزنمو سر میکنم اول اون رویی که پوست نداره میزارم تو روغن وقتی داره سرخ میشه بعد چند مین پوستشو حالا با با دست یا سالاد گیر یا چنگال میکنم چون به راحتی جدا میشه، وقتی دو طرفش سرخ شد همه ماهارو میچینم کف ماهی تابه پودر گلپرو به دو طرف ماهی فراون میزنم ولی نه انقدری که تلخ بشه و آبلیمو و آب نارجو میریزم روش به اندازه ایی که خییییلی کم کف ماهی تابه بشینه تا با شعله کم غلظت پیدا کنه و برنج هم حتما شوید یا سبزی پلوئی توش بریز و در آخر موقعی که میخواید سرو کنید کره پاستوریزه بزنید بهش

شوریده، بعد یعنی مثل اسمش یکم نمک داره یا کلا اسمش اینه؟ خب ما ک شمال ویل جنوب نیستیم خیلی ماهیا این ...

نه عزیزم اسمش شوریده است طعمش شور نیست من قزل و سالمون رو شکم پر میکنم خیلی خوب میشه