2777
2789

من اصلا بلد نیستم یه دختر قشنگ و معمولی ام لوندی رقص ناز و عشوه بلد نیستم و شوهرم همچنی زنی خوشش میاد از حرفاش فهمیدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازاول تورو دید ک چرا انتخابت کرد😐😐چ شوهرایی داریدا

تو حرفاش فهمیدم حتی قبل من یه نامزدی کرده بهم زده بعد فهمیدم چقد خرج دختره کرده بود میگفتن دختره دیگه لوند نبوده بلکه مث ببخشیدا هرزه ها بوده من ک نمیدونم گناهشگردن اونایی ک گفتن اما همه میگفتن هرکی دیده بودش و میگفتن شوهرم خیلی دورش میگرفت

منم بلد نیستم بنظرم خودت باش از نقش بازی کردن ی روز خسته میشی 

نیاز دارم سناریوهای تو مغزم واقعی بشن🫠🫣 علاوه بر بالگرد آقای رئیسی انسانیت خیلی ازونایی که دینشون انسانیت بود، تو محل سقوط گم شد...🖍

ضعف‌نشون نده بدتر میکنه همیشه بگو خیلیم خوبم اگه اونجوری میخواست چرا تورو انتخاب کرد 

شوهرت میدونه چجوری حس بی ارزشی بهت بده سیاست کثیف یسری مرداس 

توام یجوری حرف برن اونم حس کن کافی نیست کمه باید خودشو تغییر بده 

مردا خیلی موذین از اول دیدت چجوری هستی الان میخواد درگیر مسائل چرتت کنه 

خوشگل باشه به خودش برسه خوش هیکل باشه یه ذره ارایش کنه مرتب باشه اروم و با ناز صحبت کنه حرکات و رفتا ...

من خوشکل و خوش هیکلم ارایش هم میکنم اما حرکاتم با ناز نیست ظریف نیست هرلباسی میخرم حس میکتم خوب نیستم رقص بلد نیستم موهام همیشه مجعده

ضعف‌نشون نده بدتر میکنه همیشه بگو خیلیم خوبم اگه اونجوری میخواست چرا تورو انتخاب کرد شوهرت میدونه چج ...

نه جلوش ک اصلا ضعف نشون نمیدم اما چندبار گفته اعتماد ب نفس نداری