2777
2789
عنوان

من یه پسرم

201 بازدید | 13 پست

اینو از زبان یه پسر میگم :‌

عاشق یه دختری شده بودم و همه جوره بهش احترام توجه و محبت میکردم جوری که همه کسایی که ما رو میشناختن با من دشمن شده بودن و حسادت میکردن چونکه دختره ام با من خوب بود رفته رفته من از دختره فاصله گرفتم جوری که دیگه حتی یک کلمه باهاش حرف نزدم چون اونم در طی این مدتی که من تمام توجهم به اون بود گاهی وقتا با اونایی که حسادت میکردن همدست میشد گاهی وقتا من اذیت میشدم کسی که من اینقد بهش احترام میذارم چرا بعضی مواقع بی احترامی میکنه همین شد که دیگه هر ارتباطی داشتم باهاش تمام اون چیزای خوبی که ساخته بودیمو گذاشتم کنار و تمام کردم

خواستم بگم مردا وقتی عاشق میشن همه چیزشونو میارن وسط از احترامو عشقو محبت اگه کوچیکترین بی احترامی ببینن چون در وضعیت بسیار حساسی هستن بدون اینکه بهتون بگن میذارندو میرن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این داستان:مردی که سعی میکند خود را خوب جلوه دهدبرای جلب توجه نی نی سایتی ها

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

ولی یه چیزی درست نیست باید به دختره میگفتی چرا رفتی اون حقش بودنه که بدونه چرا؟

گفته بود به دختره بعد دختره ام خیلی تلاش کرده بود که رفتار گذشتشو جبران کنه ولی میگفت مردا اگه بی احترامی دیدن دیگه زده میشن 

میخ رو به دیواری میشه زد که در اون فرو میره در فولاد  میخ زدن فقط باعث خرابی میخها میشه 

هر چقدر برای کسیکه قدر احساستو ندونه ابراز احساسات کنی بی فایده است

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

ولی پسره خودش فکر میکنه همه چیزش صده و همه کاری کرده اگر از دختره بپرسی اونم حرفایی داره که برعکس اینو ثابت میکنه 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

گفته بود به دختره بعد دختره ام خیلی تلاش کرده بود که رفتار گذشتشو جبران کنه ولی میگفت مردا اگه بی اح ...

دخترا هم همینن ولی بیخبر گذاشتن و رفتن خیلی بده این حق یه انسانو زیر پا میزاره اگه بدون هیچ حرفی رفت اون فرد حقش بود که بدونه چرا رها میشه اگه گفته بود که خب اوکیه

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️