2777
2789
عنوان

درد سینه بعد انتقال جنین چجوریه

6883 بازدید | 34 پست

کسایی که درد سینه داشتن میشه توضیح بدید درد سینه اتون چجوری بود . من به سینه هام دست میزنم درد میگیره ولی غیر اون نه . سینه های بزرگی ندارم ولی احساس میکنم یکم سنگین تر شدن . تورو خدا کسی این علایم رو داشت . روز 11 انتقالمه نمیخوام بی بی چک بزنم واقعا فوبیا دارم ازش . اگه منفی بشه دنیا رو سرم خراب میشه   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بسپار به خدا و بی بی بزن

امروز صبح خریدم دیگه. فردا صبح که بیدار شدم دیگه میزنم اخه الان تخلیه کردم . آب هم زیاد خوردم واسه خاطر داروهام 

برند وی ور داد بهم داروخونه خوبه ؟

امروز صبح خریدم دیگه. فردا صبح که بیدار شدم دیگه میزنم اخه الان تخلیه کردم . آب هم زیاد خوردم واسه خ ...

فرقی نداره بی بی چکه

خواهر گلم یه دوره ای هست باید بگذرونی

ان شالله که مثبتی

میگم تو استراحت مطلق بودی بعد انتقال؟ 

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤

به خدا دست خورم نیست. دیشب که قفسه سینم درد گرفت گفتم نکنه قلبمه از استرس . واقعا دیگه راضی ام بمیرم ...

خدا نکنه دقیقا بخاطر استرسه

اصلا استرس خودش سمه 

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤

فرقی نداره بی بی چکهخواهر گلم یه دوره ای هست باید بگذرونیان شالله که مثبتیمیگم تو استراحت مطلق بودی ...

از یکشنبه تا سه شنبه رو مرخصی گرفتم و خونه بودم ولی استراحت مطلق نبودم چون تنها بودم ولی خوب بیشتر دراز کش بودم . 

بعدشم سعی میکردم خیلی حرکت نکنم

ببین باردارم باشی ک الان علاعم نمیاد ب این زودی...هرچی علاعم داری از عوارض داروهاست فعلا...توکل ب خدا فردا بیبی بزن دنیا ب آخر نمیرسه ...منم گفتم اگ منفی باشه میمیرم ولی میبینی ک هنو زنده ام چاره چیه قسمت مام اینه دیگ

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه