2821
2789
عنوان

دعوامون شد

550 بازدید | 30 پست

دیشب با شوهرم دعوامون شد ...بیشترر اون گفت ...گفت چرا اول یه چیزو میگی نمیخام بعد میگی باید اون کارو میکردم مثلا دیروز گفت برو خونه بابات اینا منم گفتم بدون تو نمیرم دیشب گفتم باید میرفتم بعد میومدی دنبالم...گفت فکر میکنم گروگانت گرفتم ولی من به شوخی گفتم بعدش هم ساعت ۹ و نیم رفت خوابید گفتم خوابم نمیاد زوده حالا نخواب گفت تو خوابیدی ایستاده خوابت نبرده که...ولی قهر بود منم گفتم باشه بخواب رفتم از اتاق بیرون ...ساعت ۱۲ اومدم بخوابم همش داشتم فکر میکردم و گریه کردم اصلا نیومد سراغم فهمیدم مهم نیستم به همین راحتی💔

حس میکنم خیانت میکنه پیام پاک میکنه از گوشیش تماس یه شماره تو گوشیشه به نام دختره ولی خودش اسم دوستش سیو کرده حس میکنم یکی داره چیکار کنم دارم دیوونه میشمم دوست دارم بمیرم فقط همین

از کجا میدونی شماره تو گوشیش ب اسم ی دخترهزنگ بزن ب همون شماره ببینم واقعا رفیقشه یا ن

یک بار بهش گفتم گفت زنگ میزنم ببین رفیقمه ولی به جای اون شماره به یکی دیگه زنگ زده بود تازه اکانت اون شماره تو ایتا به اسم دختره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از کجا میدونی شماره تو گوشیش ب اسم ی دخترهزنگ بزن ب همون شماره ببینم واقعا رفیقشه یا ن

میترسم زنگ بزنم الان دارم خودمو گول میزنم مطمئن بشم دختره میمیرم که...خانواده ام اونطکری نیستن پشتم باشن خودشو فقط دارم 🥲💔

فقط بدون مدرک قضاوت نکن سعی کن مدرک جمع کنی بعد توجیش کن اشتباه کرده همسرت

بهش گفتم جون منو قشم خوزد نیست ولی حسم میگه سرد شده با من ...عقد بودیم یک بار دعوامون شد گفتم نترس من خیانت نمیکنم گفت اره من هیچی کم ندارم که ولی اگه من خیانت کردم چی گفتم نه نمیکنی گفت شاید بکنم

مشکوکه

شک دارم بهش ولی یه حرفایی میزنع که مثلا ادم وجدانش قبول نمیکنه اینکارو کنه ها و اینجوری از دروغ برش میاد ولی به من داره دروغ میگه اگه چیزی نیست چرا پیاما را پاک میکنه