2777
2789
عنوان

پر حرفی

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 34 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توی جمعی که بهشون اعتماد داری، زیاااااد حرف بزن تا تخلیه بشی. مثلا پیش شوهرت یا پدرمادرت زیاد حرف بزن. بعد که رفتی توی جمع خانواده شوهر، دیگه دلت کمتر میخواد حرف بزنی. هی این کارو بکن تا عادت بشه برات. سعی نکن جلوی خودتو بگیری. فقط مدیریتش کن.

پاسخ هوش مصنوعی:

اینکه شما خودتان را پر حرف و شلوغ می‌دانید و دوست دارید به دختری آرام و متین تبدیل شوید، نشان‌دهنده تمایل شما به بهبود خود است که بسیار قابل تحسین است. تغییر رفتار نیاز به زمان و تمرین دارد، اما قابل دست‌یابی است.

چند راهکار برای کمک به شما در این زمینه:
1. **تمرین آگاهی از خود**: در موقعیت‌هایی که احساس می‌کنید بیش از حد صحبت می‌کنید، یک لحظه توقف کنید و به خودتان یادآوری کنید که هدف شما استماع بیشتر و صحبت کمتر است.
2. **گوش دادن فعال**: تمرین کنید که بیشتر به صحبت‌های دیگران گوش دهید و سوالات باز بپرسید تا گفتگو را به سمت آن‌ها هدایت کنید.
3. **پیش‌بینی موقعیت‌ها**: قبل از ورود به جمع، برنامه‌ریزی کنید که چقدر و چگونه می‌خواهید صحبت کنید. این کار می‌تواند به شما کمک کند که کنترل بیشتری بر روی مکالمه داشته باشید.
4. **تکنیک‌های آرامش‌بخش**: تمریناتی مثل تنفس عمیق و مدیتیشن می‌تواند به شما کمک کند تا در لحظات استرس‌آور آرامش بیشتری پیدا کنید.
5. **بازخورد**: از افراد مورد اعتماد خود بخواهید که به شما بازخورد دهند و شما را در مسیر تغییر رفتارتان حمایت کنند.

تغییر رفتار زمان‌بر است، اما با تمرین و تلاش می‌توانید به اهداف خود برسید. یادتان باشد که هر قدم کوچک به سوی بهبود یک گام مثبت است.

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان و تاپیک های روان شناسی 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

توی جمعی که بهشون اعتماد داری، زیاااااد حرف بزن تا تخلیه بشی. مثلا پیش شوهرت یا پدرمادرت زیاد حرف بز ...

حالت عادی حرف نمی‌زنم ولی وقتی بازی چیزی باشه زیاد شلوغ میکنم 

حالت عادی حرف نمی‌زنم ولی وقتی بازی چیزی باشه زیاد شلوغ میکنم

جلوی خودتو نگیر عزیزم. راحت باش و لذت ببر از زندگیت. اما مواظب باش لابه لای حرفات اطلاعات زندگیتو لو‌ ندی که بعدا سواستفاده نکنن. 

نه ولی دوس دارم آروم و متین باشم

بیخیال بابا منم دوست دارم یکم شلوغ تر و اجتماعی تر باشم ولی نمیشه دیگه هر کسی یه خصوصیاتی داره

آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.

جلوی خودتو نگیر عزیزم. راحت باش و لذت ببر از زندگیت. اما مواظب باش لابه لای حرفات اطلاعات زندگیتو لو ...

دقیقا از همین نگرانم .هر دفه میگم ایندفعه دیگه کم حرف میزنم و ساکت میشینم ولی نمیشه 

ن اصلا حرف ندارم بخدا نمیدونم چی بگم ب شوهرم

از کارهای روزمره بپرس مثلا امروز سرکار چیکار کرده روزشو چطور گذرونده.از روز خودت براش تعریف کن.کم کم حرف شرو میشه بحث جدید باز میشه 

دقیقا از همین نگرانم .هر دفه میگم ایندفعه دیگه کم حرف میزنم و ساکت میشینم ولی نمیشه

همون حالت بازی که میگی، اون حالت رو پیش شوهرت و پیش پدرمادرت اجرایی کن و شلوغ کن پیششون. خودتو اونجا تخلیه کن. بعد که رفتی جمع فامیل شوهر، اگه حتی دلت خواست شلوغی کنی، توی ذهنت بگو نه نگه دارم با خانواده خودم انجام بدم. مثل یه جایزه در نظر بگیر، بگو اگه الان خودمو نگه دارم، با شور و شوق بیشتر میرم پیش اون یکیا این کارها رو انجام میدم. 

همون حالت بازی که میگی، اون حالت رو پیش شوهرت و پیش پدرمادرت اجرایی کن و شلوغ کن پیششون. خودتو اونجا ...

خیلی سخته .اصلا انگار دو نفرم .درونم نمیتونه بیرونمو کنترل کنه .تو ذهنم میگم بسه دیگه داری زیاده روی می‌کنی ولی کودک درونم لجباز تر از این حرفاس گوش نمیده کار خودشو می‌کنه