2777
2789
عنوان

پر حرفی

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 34 پست

استارتر عزیز از طریق تجربه های شخصی و همذات پنداری با شما ، چون خودمم ادم پر حرفی بودم، نظر من اینه:

شاید فکر می کنی احساس بدی که تجربه می کنی ناشی از پرحرفیت باشه، اما من فکر نمی کنم.

اگر آدم پرانرژی و برونگرایی هستی، طبیعیه پرحرف باشی، درونگراها کم حرفا. تلاش برای کم حرفیت خیلی به جایی نمیرسه و فقط انرژیتو میگیره.

دلیل احساس بدت احتمالا مقایسه خودت با بقیه، اعتماد به نفس پایین، یا موقعیت نشناسی، محتوای حرفات و چیزای دیگه باشه. 

شایدم این تصورات خودت باشه و اتفاقا از نطر مردم جالب باشی.

تا حالا کسی بهت گفته چقدر حرف میزنی یا کم حرف بزن؟

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان و تاپیک های روان شناسی 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

استارتر عزیز از طریق تجربه های شخصی و همذات پنداری با شما ، چون خودمم ادم پر حرفی بودم، نظر من اینه: ...

تو جمع خانواده شوهرم دوس دارم آروم تر باشم ولی نمیتونم .نه کسی بم نگفته ولی خودم حس میکنم آروم باشم بهتره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا از همین نگرانم .هر دفه میگم ایندفعه دیگه کم حرف میزنم و ساکت میشینم ولی نمیشه

بدتر اضطراب و استراس پیدا می کنی، آخرشم میشه وسواس

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان و تاپیک های روان شناسی 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

تو جمع خانواده شوهرم دوس دارم آروم تر باشم ولی نمیتونم .نه کسی بم نگفته ولی خودم حس میکنم آروم باشم ...

خو اینجا فرق کرد، یعنی شخصیتت و حرف زدنت رو زیر سوال نبر که عزت نفست بیاد پایین، کلا تمرکزت رو از رو حرف زدنت بردار و بهش فکر نکن،

در عوض :

تو محیط خانوادگی اونا برا خودت سرگرمی ایجاد کن مثل شستن طرف، تماشای فیلم و سریال، بافتنی، گوش کردن، رسیدگی به بچه ... .

کلا هر کاری میخوای بکنی فقط تمرکزت رو حرف زدنت نباشه، جاشو با چیزای دیگه باید پر کنی