2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم

1668 بازدید | 79 پست

کارش بهم برخورد،امروز خواهرشوهر. بزرگم به خواهر کوچیکش یه کاغذ. داد  بهش گفت میدونی چیه اونم گفت نه،بعد بزرگه یه نگاه بهم کرد بهش گفت پس بعدا. زنگ میزنم برات میگم،اونجا خیلی ناراحت شدم اما به روم نیاوردم،عصری روی اوپن کاغذرو. دیدم بازش کردم دیدم یه نوع ذکره،تو دلم گفتم حتما به من نداده ک. یه وقت دعا نکنم زندگیم خوب بشه به خواهرش داده،ناراحتم،تصمیم دارم ب همسرمم بگم موضوع رو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این تاپیک و خیلی تاپیکای دیگه تقدیم ب اونایی ک میگن خانواده شوهر مثه خانواده آدمه!!!

عروس بده ک خانواده شوهرم باهاش بدن!! و.....

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  

چقدر بلانسبت بی شعور بوده...خدا به نیت هرکسی نگاه میکنه و میده...

بیخیال ...محلش نزار دیگه

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  
اصن اعصابم بهم ریخته،که چی مثلا بابا شوهر. من برادر. خودتونه،بعد. حرف ک بشه خودشونو برای داداشش ...

من ۱چیزایی دیدم ازشون ک دیگه میخام تف کنم تو صورتشون انقد بیشرفن

⛔درخواست نده❌به هیچ عنوان قبول نمی کنم⛔
یعنی دعا براتون نوشتن خوب برش میداشتی

نه ذکر. قرانی بود. مثلا مث صلوات،داده بود ب خواهرش ک بخونه زندگیش خوب شه،ب من نداد ی وقت من تغییر. مثبت تو زندگیم ایجاد. نشه

بی خیال،مهم نباشه براتون،ازخواهرشوهر هم مگه میشه انتظار داشت،البته خودم خواهرشوهرم

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792