2777
2789

خسته شدم بس تیکه شنیدم ۲۵سالمه 

همه رفیقام هم سنیام ازدواج کردن من موندم 

تو جمعا همیشه تنهام بخدا خیلی خستم 

اذیتم همه ی جوری نگام میکنن

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه اولشههه فکر کردم حالا چند سالته

وای من دق میکنم اینجوری پیش بره🥺

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

اگه دوس داری ایشالا زودتر ازدواج کنی

ممنون عزیزم 

25 که سنی نیست خخ

امیدوارم ازدواج خوبی داشته باشین🙏☺️

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

چله احزاب بردار انشالله بختت بخوبی بازشه

پریودم خوب بشم برمیدارم

25 که سنی نیست خخامیدوارم ازدواج خوبی داشته باشین🙏☺️

تو خانواده ما ک دارن از ۱۵سالگی شوهر میکنن من ک ۲۵سالم انگاز پنجاه سالمه

برات ایت الکرسی خوندممبرا ازدواج موفق و خوشبختی منم دعا کنین لطفاا

چشم عزیزم مرسی