2777
2789
عنوان

پاپ اسمیر

4390 بازدید | 55 پست

با سلام

دکترم میخواد توی هفته هفتم واسم پاپ اسمیر انجام بده بنظرتون انجام بدم؟قبلنها میگفتند توی دوران باردای پاپ انجام نمیدن.الان نمیدونم چکار کنم.مشکلی هم ندارم چون اخرین باری که انجام دادم سه سال قبل بوده دکترم میگه بهتره انجام بدی.

اللن دیگه چه بدردمیخوره ؟ 

پاپ اسمیر فکر کنم برای معاینه داخلی و چکاپ کلی رحم و عفونته  و اینجور چیزاست برای اقدام به بارداری.  برای شما که الان تو هفته تشکیل قلب هستی فکر نمیکنم مفید باشه.  الان به نظر من به صلاح نیست انجام بدی. 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

توبارداری😳چی بگم با ی دکتر دیگه مشورت کن فک نکنم انجام بدن تو بارداری

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هنوز پاپ اسمیر ندادم ننوشت برام کلا معاینه تو بارداری ممنوعه باز هفتهای اول ریسکش بیشتره

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
توبارداری😳چی بگم با ی دکتر دیگه مشورت کن فک نکنم انجام بدن تو بارداری

عزیزم سلام . یه سوال حیاتی داشتم که تو گروه اقدامیا که عضو هستم میخواستم بزارم ولی همه خواب بودن. 

من به امید خدا فردا قراره ازمایش هورمونی روز سوم پریود رو برای اولین بار انجام بدم.  نمیدونم باید ناشتا باشم یا نه ؟  همه مراکز و درمانگاه ها این نوع ازمایش رو انجام میدن ! مثل ازمایش خون ازم خون میگیرن ؟

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
عزیزم سلام . یه سوال حیاتی داشتم که تو گروه اقدامیا که عضو هستم میخواستم بزارم ولی همه خواب بودن.&nb ...

من ندادمش عزیزم ولی بهتره ناشتا باشی چون اکثر ازمایشات صبح باید ناشتا بود فوقش میری اونجا گفتن نیاز نیست کیکی چیزی میخوری

عزیزم سلام . یه سوال حیاتی داشتم که تو گروه اقدامیا که عضو هستم میخواستم بزارم ولی همه خواب بودن.&nb ...

اره ازمایش خونه

بله باید ناشتا باشی همه جاهم انجام میدن

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
اللن دیگه چه بدردمیخوره ؟  پاپ اسمیر فکر کنم برای معاینه داخلی و چکاپ کلی رحم و عفونته  و ...

ممنون از جوابتون.من قبل از بارداری هم رفتم ولی گفت چون شاید تا 6 ماه دیگه باردار نشی.همون موقع که باردار شدی بیا که پاپ هم انجام بدی.الان میخاد انجام بده.خوب بالاخره اگر عفونت یا مشکلی باشه و متوجه بشیم بهتر از اینه که دیر متوجه بشیم.ولی چون توی دوران بارداری هست من کمی نگرانم.

اره ازمایش خونه

دوستم شماهم دستشویی زیاد میرین؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
دوستم شماهم دستشویی زیاد میرین؟

زیاااااد کلا همش حس میکنم جیش دارم جنی تازه از دسشویی میام بیرون