2777
2789
عنوان

پاپ اسمیر

| مشاهده متن کامل بحث + 4390 بازدید | 55 پست
زیاااااد کلا همش حس میکنم جیش دارم جنی تازه از دسشویی میام بیرون

من دیگه واقعا کلافه شدم

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دیگه واقعا کلافه شدم

منم الانم انقد بد وول میخوره میپیچم ب خودم

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
بستگی به سن داره.

عزیز تو سه ماهه اول پاپ اسمیر مشکلی نداره انجام میدن 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ممنونم دوستم. پس ناشتا میرم . 😊

ایشاالله بری ازمایشات نی نیو بدی

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
ممنون از جوابتون.من قبل از بارداری هم رفتم ولی گفت چون شاید تا 6 ماه دیگه باردار نشی.همون موقع که با ...

اخه خطرناکه تو بارداری اونم هفته های اول یکی از اقوام من اولای حاملگیش معاینه شدبه خون ریزی افتاد ولی با شیاف امپول خونریزیش بند اومد اما بچش وقتی هشت ماهه شدایست قلبی کرد بعد که جنین شو ازمایش کردن گفتن براثر همون معاینه اول بارداری مقداری از جفت شو دفع کرد واسه همین بچه کامل رشد نکرد البته دور از جون همه مادرای باردار بچه هاشون ولی احتیاط کنید خواهشا

منم الانم انقد بد وول میخوره میپیچم ب خودم

از دیشب تا حالا شیش بار رفتم از ساعت دوازده بدنم دیگه درد میکنه 

ممنون از جوابتون.من قبل از بارداری هم رفتم ولی گفت چون شاید تا 6 ماه دیگه باردار نشی.همون موقع که با ...

بازم با دکترت مشورت کن یا بزار دو سه هفته بعداز سونو قلب برو که خیالتم از اون بابت راحت باشه سن بارداریت هم بیشتر میشه و خطر تحریکش هم کمتر. توکل به خدا. نگران نباش. 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
عزیز تو سه ماهه اول پاپ اسمیر مشکلی نداره انجام میدن 

مطمینید؟توی ایران تو سه ماهه اول انجام میدن؟چون من واسه بارداری اولم یادمه میگفتن توی دوران بارداری پاپ انجام نمیدن.

از دیشب تا حالا شیش بار رفتم از ساعت دوازده بدنم دیگه درد میکنه 

من تو دسشویی امتحان کردم شستم خودمو پاشدم دس شستم دوباره نشستم باز جیش اومد بخاطر اینه سنگینی رو مثانه فشار میاره کامل تخلیه نمیشه دوباره زود دسشویی میگیره

مطمینید؟توی ایران تو سه ماهه اول انجام میدن؟چون من واسه بارداری اولم یادمه میگفتن توی دوران بارداری ...

توی اینترنت سرچ کردم نوشته بود توی خیلی از کشورها آزمایش روتینه بارداری هستش 

توی اینترنت سرچ کردم نوشته بود توی خیلی از کشورها آزمایش روتینه بارداری هستش 

من دکترم ایرانیه ولی توی همون مطب با یک پرستار کانادایی صحبت میکردم گفت ما تو دوران بارداری پاپ انجام نمیدیم.حالا موندم چکار کنم؟

ایشاالله بری ازمایشات نی نیو بدی

مرسی عزیزم. خدا از دهنت بشنوه. ایشالا ایشالا.

بخدا این چهارماه اقدامم به اندازه چهار سال گذشت. خیلی ترسیدم نکنه دوراز جون مشکلی چیزی باشه رفتم دکتر. واسم سونو و ازمایش رو نوشت. با اون گل پسل کوچولوت  دعام کن همه چی نرمال و خوب باشه و خدا مادری رو خیلی زود نصیبم کنه 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
من دکترم ایرانیه ولی توی همون مطب با یک پرستار کانادایی صحبت میکردم گفت ما تو دوران بارداری پاپ انجا ...

چه کسانی آزمایش پاپ اسمیر را در دوران بارداری انجام می‌دهند؟

خانم‌ها به طور معمولا حدود 2 تا 3 سال یکبار باید این آزمایش را انجام دهند. در برخی از کشورها این آزمایش برای تمامی خانم‌های باردار تجویز شده و جزء آزمایش‌های روتین بارداری محسوب می‌شود. در کشور ما بسته به تشخیص پزشک، ممکن است این آزمایش در دوران بارداری انجام شود.

چه زمانی آزمایش پاپ اسمیر انجام می‌شود؟

اگر قرار باشد این آزمایش انجام شود معمولا جزء اولین تست‌های بارداری است.