پسرم 36روزشه از ساعت ده و نیم تاالان بیداره خواب نمیره الانم روپامه هرکاری میکنم خواب بره فایده نداره!! میخوابه میذارم سرجاش بیدارمیشه تاالان فقط دوبار خوابیده اونم بیست دقیقه فقط 😟خسته شدم چشام باز نمیشن از بی خوابی....هیچ بچه ای رو مث پسرم ندیدم اینقدر بدخواب باشه..چیکارش کنم😫
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر منم اونطور بود شبا عادتش دادم پوشکشو عوض میکردم و میشستمش بعد چند دقیقه باز میزاشتمش شبام عادت کردم سینمو دراز کشیده میدادم هم من میخوابیدم هم اون واسش شعرم بخون اروم با نفست بزار عادت کنه بخوابه
یکاری ام میتونی کنی...هروقت اون خوابید توام باهاش بخواب...بعد زایمان سخته بیداربمونی...روزا هروقت خوابید توام بخواب کاراتم هروقت بیدار بود و اروم بود انجام بده
اره بابا زوده هنوز یک ماهم سختی داری تا عادتش بدی ...الان اون درحال یادگیریه یه روش که واست اسونه انجام بده بخوابونش تا عادت کنه اصلا کلافه نشو همه چیو ول کن و نی نیتو بچسب...فکر هیچیو نکن تا اعصابت براش اروم باشه وبااون یک ماه هماهنگ باش
من،تعجب میکنم اخه هیچ بچه ای روندیدم پنج ساعت مدام بیدارباشهبالاخره یکی دوساعت بایدبخوابه!!!این اصلا نمیخوابهههه😪یا گریه میکنه یاشیرمیخوره و زل میزنه توچشام نگام میکنه