2777
2789
عنوان

چیکار کنم من😪

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 43 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا بیام ظهرشده خوابیده نی نی😂😂

پسرم وقتی گیج میشه که بخوابم هی هرچنددقیقه زور میزنه انگار همین نمیذارش درست بخوابه..توخوابم همینجوره بیشتروقتا هی زورمیزنن به خودش...نمیدونم دلیلش چیه

پسرم وقتی گیج میشه که بخوابم هی هرچنددقیقه زور میزنه انگار همین نمیذارش درست بخوابه..توخوابم همینجور ...

کولیکه ...نفخشو درست نمیگیری...بچه رو بگیر بغلت جوری که راه معده و گلوش یه خط راست باشه بعد نه یواش نه محکم بزن بزار بجای 1بار چند بار بادگلو بزنه ...اگرم درست نشد ببرش دکتر بهش قطره میده نفخشو میگیره...تونستی در روز چند بار به مدت یک ربع بازش بزار اونجوری ببخشید احساس راحتی میکنه خالی میشه

درکت میکنم..پسرم یکی از نا آرومترین بچه. تو فامیلامون بود..تااااااا 7 ماهگیش من به اندازه ی 70 سال پیر شدم...چه روز چه شب 5 دقیقه میخوابید و با جیغ و گریه بیدار میشد...نه روز میخوابیدم نه شب..هرچی دارو گیاهی،یا دکتر تحویز میکرد و بهش میدادم اصصصلا فایده نداشت..دست تنها هم بودم.شوهرمم همش سفر کاری داشت..دستم بشکنه و خدا لعنتم کنه فکر کن وقتی بچم 5 الی 6 ماهش بود من 2 بار زدمش.روانی شده بودم..مامانم اینا زنگ میزدن جواب نمیدادم از بس عصبی و بی حوصله بودم.آخر خانوادم دیدن دارم داغون میشم 2 ماه اومدن خونم..خدااا خیرشون بده من فقط زمانیکه پسرم شیر میخواست بیدار میشدم...

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  

با وجود اینکه مادر شوهرم طبقه ی پایینمون هست و حتی نمیومد به نوش یه سر بزنه. صدای گریه هاشو میشنید و حتی یا زنگ نمیزد..خدا لعنتش کنه..

ولی وقتی یادم میفته که بچمو تو اون سن 2بار زدمش میخوام خودمو بکشم...بمیرم براش.

انشاالله که بچه ی شما هم زود از این دل درد و ... خلاص بشه و شماهم راحت بشی..

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  
واییی الهی خوش بحالت باور کن من بی صبرانه منتظرم پسرم بدنیا بیاد شبا با هم بشینیم اون نخوابه من قورب ...

یه چیز میگیا. من دیشب تا صبح بیدار بودم بچم مریض بود . الان هم سر کارم. منتها اومدم اینجا که چشام هم نیاد. درم از بیخوابی میمیرم. جالبه که عصر ها هم که میرم خونه نمیخوابه. بیداره.